Erick Morillo v Ambasadi Gavioli

V naši galeriji si lahko ogledate kako je Ambasada Gavioli preživela žur Ericka Morilla.

Kot ponavadi smo bili tudi tokrat prisotni v Ambasadi Gavioli, saj je gostoval eden najboljših DJ-ev ta hip, Erick Morillo. Po pričakovanjih je bila diskoteka nabito polna, nekateri bi rekli da morda celo malo preveč. To pa seveda večine ni oviralo pri tem, da so se noro zabavali in uživali vse do jutranjih ur. Če Vas zanima kakšno je bilo vzdušje ta dan, ali pa ste morda bili celo ujeti v objektiv našega fotografa, Vam predlagamo da kar takoj kliknete na našo galerijo in si ogledate ekskluzivne fotografije, ki smo jih poslikali samo za Vas!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.