Erick Morillo v Ambasadi Gavioli

V naši galeriji si lahko ogledate kako je Ambasada Gavioli preživela žur Ericka Morilla.

Kot ponavadi smo bili tudi tokrat prisotni v Ambasadi Gavioli, saj je gostoval eden najboljših DJ-ev ta hip, Erick Morillo. Po pričakovanjih je bila diskoteka nabito polna, nekateri bi rekli da morda celo malo preveč. To pa seveda večine ni oviralo pri tem, da so se noro zabavali in uživali vse do jutranjih ur. Če Vas zanima kakšno je bilo vzdušje ta dan, ali pa ste morda bili celo ujeti v objektiv našega fotografa, Vam predlagamo da kar takoj kliknete na našo galerijo in si ogledate ekskluzivne fotografije, ki smo jih poslikali samo za Vas!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.