Ergonomska lopata za sneg

Slovenski inovatorji so razvili ergonomsko lopato Efekt, za katero trdijo, da je najučinkovitejša ergonomska lopata na trgu. Preberite več…

Kidanje snega je eno najnevarnejših opravil za hrbtenico. Kdor ima težave s hrbtenico, se s strahom loti tega opravila. Slovenski inovatorji so razvili ergonomsko lopato Efekt, za katero trdijo, da je najučinkovitejša ergonomska lopata na trgu. Izdelek so tudi patentirali. Posebnost lopate je ročaj, ki je oblikovan tako, da zmanjšuje priklon pri delu in prenaša obremenitve s hrbtnega dela na noge. Poleg tega ima lopata še nekaj dodatkov, zaradi katerih postane kidanje prijetno opravilo.

Zadovoljni uporabnik je produkt slovenskega porekla ocenil takole: ‘Sem zaposlen na enem od slovenskih smučišč in sem imel priliko sprobat to lopato na snegu. Zadeva se super obnese in končno je nekdo naredil lopato, ki je optimalna. Bravo…še kaj podobnega bi potrebovali.’Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Tram 11

Podarjamo 2 vstopnici za nastop legendarnih Tram 11 v Cvetličarni. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kako se imenujeta člana zasedbe Tram 11?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Gipsy Kings

Podarjamo 2 vstopnici za veliki koncert skupine Gipsy Kings. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Navedi vsaj 3 hite skupine Gipsy Kings"


Spremeni besedo.