Ergonomska lopata za sneg

Slovenski inovatorji so razvili ergonomsko lopato Efekt, za katero trdijo, da je najučinkovitejša ergonomska lopata na trgu. Preberite več…

Kidanje snega je eno najnevarnejših opravil za hrbtenico. Kdor ima težave s hrbtenico, se s strahom loti tega opravila. Slovenski inovatorji so razvili ergonomsko lopato Efekt, za katero trdijo, da je najučinkovitejša ergonomska lopata na trgu. Izdelek so tudi patentirali. Posebnost lopate je ročaj, ki je oblikovan tako, da zmanjšuje priklon pri delu in prenaša obremenitve s hrbtnega dela na noge. Poleg tega ima lopata še nekaj dodatkov, zaradi katerih postane kidanje prijetno opravilo.

Zadovoljni uporabnik je produkt slovenskega porekla ocenil takole: ‘Sem zaposlen na enem od slovenskih smučišč in sem imel priliko sprobat to lopato na snegu. Zadeva se super obnese in končno je nekdo naredil lopato, ki je optimalna. Bravo…še kaj podobnega bi potrebovali.’Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.