Ergonomska lopata za sneg

Slovenski inovatorji so razvili ergonomsko lopato Efekt, za katero trdijo, da je najučinkovitejša ergonomska lopata na trgu. Preberite več…

Kidanje snega je eno najnevarnejših opravil za hrbtenico. Kdor ima težave s hrbtenico, se s strahom loti tega opravila. Slovenski inovatorji so razvili ergonomsko lopato Efekt, za katero trdijo, da je najučinkovitejša ergonomska lopata na trgu. Izdelek so tudi patentirali. Posebnost lopate je ročaj, ki je oblikovan tako, da zmanjšuje priklon pri delu in prenaša obremenitve s hrbtnega dela na noge. Poleg tega ima lopata še nekaj dodatkov, zaradi katerih postane kidanje prijetno opravilo.

Zadovoljni uporabnik je produkt slovenskega porekla ocenil takole: ‘Sem zaposlen na enem od slovenskih smučišč in sem imel priliko sprobat to lopato na snegu. Zadeva se super obnese in končno je nekdo naredil lopato, ki je optimalna. Bravo…še kaj podobnega bi potrebovali.’Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.