Ekskurzija v Krakow

Polituss te vabi, da se od 19. do 23. novembra 2008 za samo 119 EURO pridružiš zabavno-strokovni ekskurziji.

Si želiš preživeti zanimiv konec tedna v kraljevem mestu? Potem je Krakov prava izbira. Nekoč glavno mesto, največja znamenitost Poljske, je pravi evropski biser, kjer se prepletata preteklost in sedanjost.

Potepali se bomo po starem mestnem jedru, kjer si bomo ogledali mestno katedralo, mestno obzidje, sedež znamenite univerze ter mestno hišo. Pot nas bo ponesla na grič Wawel, kjer so bili kronani in pokopani poljski kralji. Ogledali si bomo židovski del Kazimerz in se sprehodili po ulicah nekdanjega geta, kjer so posneli film Schindlerjev seznam. Zadnji dan bo namenjen Oswiecim-u, muzeju koncentracijskega taborišča Auschwitz, kjer je med 2. svetovno vojno izgubilo življenje več kot 1,5 milijona ljudi.

Več informacij in prijave zbiramo na polituss.info@gmail.com ali na telefonski številki Matej – 040 830 057.

Vljudno vabljeni!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.