Ekonomska fakulteta obdržala akreditacijo Equis

Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani ustreza standardom kakovosti akreditacije Equis in ostaja akreditirana za obdobje treh let. To članico UL uvršča med 118 Equis-akreditiranih poslovnih šol na svetu.

V maju je Ekonomsko fakulteto v Ljubljani obiskala 4-članska komisija in se v tridnevnem obisku srečala z več kot 160 predstavniki zaposlenih, študentov, diplomantov, gospodarstva, univerze ter pristojnega ministrstva. Akreditacijski svet, ki ga sestavljajo dekani uglednih mednarodnih poslovnih šol, pozitivnemu priporočilu komisije dodaja oceno doseganja visokih standardov kakovosti na področju izvajanja pedagoškega procesa, sodelovanja z gospodarstvom in napredka na znanstveno-raziskovalnem delu.

Kot navaja dekan fakultete, prof. dr. Dušan Mramor, je upoštevanje akreditacijskih meril za fakulteto in vse, ki so z njo povezani, pogosto zelo zahtevno. "Vendar podaljšanje akreditacije Equis ponovno dokazuje, da je naše delo pravilno usmerjeno, da naši raziskovalni rezultati in znanje, ki ga diplomanti uporabljate v poslovnem svetu, ustrezajo merilom kakovosti najboljših svetovnih poslovnih šol," je poudaril Mramor. Zaposljivost študentov Ekonomske fakultete je po njegovem v domačem okolju najvišja, certifikat kakovosti Equis pa jo še dodatno povečuje.

Za Mramorja je akreditacija Equis "nagrada, vendar istočasno tudi obveznost, da z našim delom nadaljujemo in ga dopolnjujemo tam, kjer je to zares potrebno".Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.