Ekonomska fakulteta obdržala akreditacijo Equis

Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani ustreza standardom kakovosti akreditacije Equis in ostaja akreditirana za obdobje treh let. To članico UL uvršča med 118 Equis-akreditiranih poslovnih šol na svetu.

V maju je Ekonomsko fakulteto v Ljubljani obiskala 4-članska komisija in se v tridnevnem obisku srečala z več kot 160 predstavniki zaposlenih, študentov, diplomantov, gospodarstva, univerze ter pristojnega ministrstva. Akreditacijski svet, ki ga sestavljajo dekani uglednih mednarodnih poslovnih šol, pozitivnemu priporočilu komisije dodaja oceno doseganja visokih standardov kakovosti na področju izvajanja pedagoškega procesa, sodelovanja z gospodarstvom in napredka na znanstveno-raziskovalnem delu.

Kot navaja dekan fakultete, prof. dr. Dušan Mramor, je upoštevanje akreditacijskih meril za fakulteto in vse, ki so z njo povezani, pogosto zelo zahtevno. "Vendar podaljšanje akreditacije Equis ponovno dokazuje, da je naše delo pravilno usmerjeno, da naši raziskovalni rezultati in znanje, ki ga diplomanti uporabljate v poslovnem svetu, ustrezajo merilom kakovosti najboljših svetovnih poslovnih šol," je poudaril Mramor. Zaposljivost študentov Ekonomske fakultete je po njegovem v domačem okolju najvišja, certifikat kakovosti Equis pa jo še dodatno povečuje.

Za Mramorja je akreditacija Equis "nagrada, vendar istočasno tudi obveznost, da z našim delom nadaljujemo in ga dopolnjujemo tam, kjer je to zares potrebno".Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Overjam festival 2018

Podarjamo 1 vstopnico za Overjam festival 2018! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Čigav sin je Ziggy Marley?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.