Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Ebola s Katarino Čas in Vidom Valičem

Zabavna gledališka detektivka križana z videoigrico, kjer gledalci določajo potek in razplet zgodbe ter so gospodarji usod igralcev na odru.

Če obožuješ videoigre in komedijo ali pa si želiš vsaj enkrat v življenju brkljati po telefonu v tetatru ne da bi te gledali postrani, potem te nore avanture res ne smeš zamuditi: Anže Zevnik – Zele (Nora dvajseta, kviz Vem!) je agent Sove Peter Perčič, ki raziskuje nov izbruh Ebole v Ljubljani, asistirajo pa mu Katarina Čas (3 vloge: medicinska sestra, policistka, ‘bestička od trupla’), Vid Valič (5 vlog: natarkar, redar, diler …) in Vid Klemenc (vrhunski v vlogi zadetega sošolca).

 

 

Igra se odvija tako, da gledalci s telefoni glasujejo o poteku, igralci pa skačejo med liki in prizorišči (mrtvašnica UKC, Metelkova, štacjon, temačni bari) ter odigrajo zgodbo v izglasovano smer. Vsak prizor ima tri do pet različic, igra osem različnih koncev, glavni igralec pa tri življenja in šest metkov. In če ga občinstvo tako usmeri, lahko izgubi življenje – če pa izgubi vsa tri življenja, je Game Over in ga odnesejo z odra. Grand Theft Auto Ljubljana – v živo!

Po medenju v Gleju se Ebola seli na oder Siti Teatra v ljubljanskem BTC Cityju (premiera je razprodana, naslednja  predstava bo 27. februar), kmalu pa se bo ta unikatna igričarska epidemija začela širiti tudi po Sloveniji.

Video napovednik: www.youtube.com/watch?v=JHi2SCFJSPE

EBOLA – Prva gledališka video igra
Premiera: četrtek, 25/2 * 20.00 @ SiTi Teater, BTC, Ljubljana – RAZPRODANO
Prva ponovitev: sobota, 27/2 * 20.00 @ SiTi Teater, BTC, Ljubljana
www.sititeater.si/gostujoce-predstave/ebola/

VSTOPNICE: 12 do 15 eur
MOJE KARTE, SiTi Tetater, Petrol, OMV, Cankarjev dom, Merkator hipermarketi …
Spletna prodaja: www.sititeater.si // www.mojekarte.si
Telefonska prodaja: 041 662 002 (pon-pet: 9.00 – 15.00)

SPLOŠNE INFORMACIJE
info@sititeater.si // 070 940 940