Državno prvenstvo v boksu 2007

V Areni Vodafone live! v Ljubljani bo ta vikend potekalo državno prvenstvo v boksu. Za naslove se bo merilo približno 70 borcev iz 14 klubov.

Arena Vodafone nasproti Koloseja v Ljubljani bo v petek, soboto in nedeljo znova gostila letošnje državno prvenstvo v boksu, tokrat 16. po vrsti. Za naslove se bo merilo približno 70 borcev iz 14 klubov. Končno število prijav še ni znano, kot častni gost pa si bo finale ogledal tudi najboljši slovenski profesionalni boksar Dejan Zavec, ki ga 12. junija v Mariboru najverjetneje čaka borba za naslov evropskega prvaka.

Borbe bodo potekale po naslednjem urniku:

  • četrtfinale: petek, 20. aprila od 18.ure naprej
  • polfinale: sobota, 21. aprila od 18. ure dalje
  • finale: nedelja, 22. aprila ob 14. uri

Na vse tekme prvenstva bo vstop prost, razen za finale. V nedeljo bo tako potrebno za vstop plačati 5 evrov, vstopnina pa vključuje konzumacijo za eno brezalkoholno pijačo, vstopnice pa so že naprodaj na blagajni Xpand v Areni Vodafone.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.