Državno prvenstvo v boksu 2007

V Areni Vodafone live! v Ljubljani bo ta vikend potekalo državno prvenstvo v boksu. Za naslove se bo merilo približno 70 borcev iz 14 klubov.

Arena Vodafone nasproti Koloseja v Ljubljani bo v petek, soboto in nedeljo znova gostila letošnje državno prvenstvo v boksu, tokrat 16. po vrsti. Za naslove se bo merilo približno 70 borcev iz 14 klubov. Končno število prijav še ni znano, kot častni gost pa si bo finale ogledal tudi najboljši slovenski profesionalni boksar Dejan Zavec, ki ga 12. junija v Mariboru najverjetneje čaka borba za naslov evropskega prvaka.

Borbe bodo potekale po naslednjem urniku:

  • četrtfinale: petek, 20. aprila od 18.ure naprej
  • polfinale: sobota, 21. aprila od 18. ure dalje
  • finale: nedelja, 22. aprila ob 14. uri

Na vse tekme prvenstva bo vstop prost, razen za finale. V nedeljo bo tako potrebno za vstop plačati 5 evrov, vstopnina pa vključuje konzumacijo za eno brezalkoholno pijačo, vstopnice pa so že naprodaj na blagajni Xpand v Areni Vodafone.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.