Državno prvenstvo 3 na 3 za študente

V sklopu turnirjev Ulične košarke bo potekalo tudi Državno prvenstvo 3 na 3 za študente.

Letos se bo sezona  turnirjev ulične košarke začela z Državnim univerzitetnim prvenstvom v ulični košarki, turnirji pa se bodo nadaljevali v Ljubljani, Mariboru, Novem Mestu  in Kopru.

»V sezoni 2012 Samsung DP v ulični košarki se bo veliko naših ekip uvrstilo na mednarodne turnirje, zagotovili smo veliko denarnih in praktičnih nagrad, tudi tokrat pa pričakujemo dobre igralce, ki jih je vsako leto več. Mislim, da je ulična košarka v obdobju, ko ni sezone, odlična izbira tudi za profesionalne košarkarje,” je dejal Simon Rožnik, dolgoletni vodja Samsung DP v ulični košarki.

Študenti so tako letos dobili svoje prvo uradno prvenstvo v ulični košarki. Turnir, ki se bo odvil v ponedeljek, 14.5.2012, na dvorišču Ljubljanskega gradu organizira Slovenska univerzitetna športna zveza v sodelovanju z KZS in ŠD Extrem. V grajskem ambientu se bodo trojke pomerile po pravilih Samsung DP v ulični košarki za naslov prvaka in glavno nagrado- pot na Svetovno univerzitetno prvenstvo pod okriljem FISU v Kragujevcu. Najboljše študentske trojke sveta se bodo v četrtem največjem srbskem mestu pomerile od 10. do 17. julija.

Prijave za turnir se zbirajo le do sobote, saj na dan turnirja prijava ni mogoča. Svojo ekipo pa lahko prijavite na www.unisport.si. Mogoče pa ravno vam uspe odpotovati v Srbijo.

Več na www.susa.org ali www.unisport.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.