Družbena odgovornost podjetij

Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije vabi na 2. Marketinško elipso.

Koncept Marketinške elipse je zelo podoben okrogli mizi, vendar tu gostje sedijo za mizami različnih oblik (tokrat so si izbrali kvadratno). Strokovnjaki iz gospodarske in akademske sfere bodo svoja videnja družbene odgovornosti predstavili v sredo, 10. marca 2010 ob 18:00 uri v Plavi dvorani Ekonomske fakultete v Ljubljani.

V Sloveniji se vedno bolj zavedamo pomembnosti družbene odgovornosti, k čemur so v veliki meri pripomogli tudi gostje Marketinške elipse, ki so s svojim aktivnim delovanjem opozarjali nanjo in jo uspešno vtkali v poslovanje najuspešnejših slovenskih podjetij. Ugledni gostje bodo z vami delili dobre prakse in vizije za prihodnost. Znani rek »nič ni tako dobro, da ne bi moglo biti še boljše« pa dokazuje, da je vedno prostor za izboljšave. Iskali jih boste tudi s pomočjo mednarodno priznane klimatologinje!

Na Marketinški elipsi se vam bodo pridružili:

- prof.dr. Lučka Kajfež Bogataj, klimatologinja in Nobelova nagrajenka
- Janez Škrabec, direktor podjetja Riko d.o.o.
- Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil d.d.
- Urša Menih Dokl, direktorica službe za odnose z javnostmi v Gorenju d.d.
z moderatorko Heleno Felc.

Prijave zbiramo na elektronskem naslovu prijava@ssdms.si do 9.3.2010.  Število mest je omejeno!

Se vidimo na družbeno odgovorni Marketinški elipsi!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.