Družbena odgovornost podjetij

Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije vabi na 2. Marketinško elipso.

Koncept Marketinške elipse je zelo podoben okrogli mizi, vendar tu gostje sedijo za mizami različnih oblik (tokrat so si izbrali kvadratno). Strokovnjaki iz gospodarske in akademske sfere bodo svoja videnja družbene odgovornosti predstavili v sredo, 10. marca 2010 ob 18:00 uri v Plavi dvorani Ekonomske fakultete v Ljubljani.

V Sloveniji se vedno bolj zavedamo pomembnosti družbene odgovornosti, k čemur so v veliki meri pripomogli tudi gostje Marketinške elipse, ki so s svojim aktivnim delovanjem opozarjali nanjo in jo uspešno vtkali v poslovanje najuspešnejših slovenskih podjetij. Ugledni gostje bodo z vami delili dobre prakse in vizije za prihodnost. Znani rek »nič ni tako dobro, da ne bi moglo biti še boljše« pa dokazuje, da je vedno prostor za izboljšave. Iskali jih boste tudi s pomočjo mednarodno priznane klimatologinje!

Na Marketinški elipsi se vam bodo pridružili:

- prof.dr. Lučka Kajfež Bogataj, klimatologinja in Nobelova nagrajenka
- Janez Škrabec, direktor podjetja Riko d.o.o.
- Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil d.d.
- Urša Menih Dokl, direktorica službe za odnose z javnostmi v Gorenju d.d.
z moderatorko Heleno Felc.

Prijave zbiramo na elektronskem naslovu prijava@ssdms.si do 9.3.2010.  Število mest je omejeno!

Se vidimo na družbeno odgovorni Marketinški elipsi!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.