Društvo študentov invalidov potrebuje pomoč

Iščemo prostovoljca ali prostovoljko z znanjem specialne pedagogike ali razrednega pouka za učenje branja, pisanja in računanja.

Društvo študentov invalidov Slovenije je nevladna organizacija, ki v prvi vrsti pomaga invalidom na vseh smereh in stopnjah študija. Pomagamo pa tudi drugim, starejšim ali mlajšim invalidom, ki potrebujejo pomoč pri aktivnem vključevanju v družbo. Več si lahko preberete na www.dsis-drustvo.si.

Za 26. letno dekle z duševno motnjo iščemo prostovoljca ali prostovoljko z znanjem specialne pedagogike ali razrednega pouka za učenje branja, pisanja in računanja. Učenje bi potekalo v Mariboru po dogovoru. Prijavo s kratkim opisom kaj vas motivira za tovrstno delo in vašimi kontakti (ime in priimek, e-pošta in mobilna številka), pošljite na elektronski naslov Društva študentov invalidov Slovenije info@dsis-drustvo.si.   Zainteresirane prosimo, da se prijavite do konca januarja 2011.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Festival Panč 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji festival Panč 2018 na Ljubljanskem gradu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime in priimek osebe, ki bi se ti pridružila v smejanju nad mestom, zraven pa dopiši še datum oz. dan, ki bi ga najraje obiskala.


Spremeni besedo.