Društvo študentov invalidov potrebuje pomoč

Iščemo prostovoljca ali prostovoljko z znanjem specialne pedagogike ali razrednega pouka za učenje branja, pisanja in računanja.

Društvo študentov invalidov Slovenije je nevladna organizacija, ki v prvi vrsti pomaga invalidom na vseh smereh in stopnjah študija. Pomagamo pa tudi drugim, starejšim ali mlajšim invalidom, ki potrebujejo pomoč pri aktivnem vključevanju v družbo. Več si lahko preberete na www.dsis-drustvo.si.

Za 26. letno dekle z duševno motnjo iščemo prostovoljca ali prostovoljko z znanjem specialne pedagogike ali razrednega pouka za učenje branja, pisanja in računanja. Učenje bi potekalo v Mariboru po dogovoru. Prijavo s kratkim opisom kaj vas motivira za tovrstno delo in vašimi kontakti (ime in priimek, e-pošta in mobilna številka), pošljite na elektronski naslov Društva študentov invalidov Slovenije info@dsis-drustvo.si.   Zainteresirane prosimo, da se prijavite do konca januarja 2011.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.