Društvo študentov invalidov potrebuje pomoč

Iščemo prostovoljca ali prostovoljko z znanjem specialne pedagogike ali razrednega pouka za učenje branja, pisanja in računanja.

Društvo študentov invalidov Slovenije je nevladna organizacija, ki v prvi vrsti pomaga invalidom na vseh smereh in stopnjah študija. Pomagamo pa tudi drugim, starejšim ali mlajšim invalidom, ki potrebujejo pomoč pri aktivnem vključevanju v družbo. Več si lahko preberete na www.dsis-drustvo.si.

Za 26. letno dekle z duševno motnjo iščemo prostovoljca ali prostovoljko z znanjem specialne pedagogike ali razrednega pouka za učenje branja, pisanja in računanja. Učenje bi potekalo v Mariboru po dogovoru. Prijavo s kratkim opisom kaj vas motivira za tovrstno delo in vašimi kontakti (ime in priimek, e-pošta in mobilna številka), pošljite na elektronski naslov Društva študentov invalidov Slovenije info@dsis-drustvo.si.   Zainteresirane prosimo, da se prijavite do konca januarja 2011.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.