Društvo študentov invalidov potrebuje pomoč

Iščemo prostovoljca ali prostovoljko z znanjem specialne pedagogike ali razrednega pouka za učenje branja, pisanja in računanja.

Društvo študentov invalidov Slovenije je nevladna organizacija, ki v prvi vrsti pomaga invalidom na vseh smereh in stopnjah študija. Pomagamo pa tudi drugim, starejšim ali mlajšim invalidom, ki potrebujejo pomoč pri aktivnem vključevanju v družbo. Več si lahko preberete na www.dsis-drustvo.si.

Za 26. letno dekle z duševno motnjo iščemo prostovoljca ali prostovoljko z znanjem specialne pedagogike ali razrednega pouka za učenje branja, pisanja in računanja. Učenje bi potekalo v Mariboru po dogovoru. Prijavo s kratkim opisom kaj vas motivira za tovrstno delo in vašimi kontakti (ime in priimek, e-pošta in mobilna številka), pošljite na elektronski naslov Društva študentov invalidov Slovenije info@dsis-drustvo.si.   Zainteresirane prosimo, da se prijavite do konca januarja 2011.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.