Društvo študentov invalidov potrebuje pomoč

Iščemo prostovoljca ali prostovoljko z znanjem specialne pedagogike ali razrednega pouka za učenje branja, pisanja in računanja.

Društvo študentov invalidov Slovenije je nevladna organizacija, ki v prvi vrsti pomaga invalidom na vseh smereh in stopnjah študija. Pomagamo pa tudi drugim, starejšim ali mlajšim invalidom, ki potrebujejo pomoč pri aktivnem vključevanju v družbo. Več si lahko preberete na www.dsis-drustvo.si.

Za 26. letno dekle z duševno motnjo iščemo prostovoljca ali prostovoljko z znanjem specialne pedagogike ali razrednega pouka za učenje branja, pisanja in računanja. Učenje bi potekalo v Mariboru po dogovoru. Prijavo s kratkim opisom kaj vas motivira za tovrstno delo in vašimi kontakti (ime in priimek, e-pošta in mobilna številka), pošljite na elektronski naslov Društva študentov invalidov Slovenije info@dsis-drustvo.si.   Zainteresirane prosimo, da se prijavite do konca januarja 2011.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.