Drugo mesto za našega fotografa

V fotonatečaju letošnjega Rock Otočca je naš fotograf Matic Zorman s svojimi slikami, ki jih lahko vidite v naši galeriji zasedel odlično drugo mesto!

Se še spomnite naše galerije iz Rock Otočca 2007, ki jo je posnel Matic Zorman? Za slike na naši strani je namreč zasedel 2. mesto na tekmovanju najboljših slik letošnjega Rock Otočca, ter si priboril lepo nagrado. Nagrado je odnesel v konkurenci 36 fotografov, ki so sodelovali na letošnjem Rock Otočcu, tako da gre res za velik uspeh. Čestitke Maticu s strani ekipe Študentarije.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.