Drsališče v Novi Gorici

Decembrsko in novoletno dogajanje v Novi Gorici bo popestrilo tudi drsališče, ki ga bo v središču mesta skupaj s tamkajšnjo občino postavila družba Hit.

Decembrsko in novoletno dogajanje v Novi Gorici bo popestrilo tudi drsališče, ki ga bo v središču mesta skupaj s tamkajšnjo občino postavila družba Hit. Namenjeno bo predvsem otrokom in mladini, omogočalo pa bo brezplačno drsanje in izposojo drsalk, medtem ko bo ob 15×30 metrov veliki ledeni ploskvi tudi pestro zabavno dogajanje. Hit bo namreč skupaj z novogoriško krajevno skupnostjo pripravil še tradicionalni božično-novoletni sejem, v dogovoru z občino pa silvestrovanje. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.