Državno univerzitetno prvenstvo

V organizaciji Slovenske univerzitetne športne zveze (SUSA) in Univerzitetne športne zveze Maribor (UŠZM) se bo ta vikend odvijalo državno univerzitetno prvenstvo v letnih športih. Dvodnevni dogodek, poln športa in zabave bo tokrat v Podčetrtku z začetkom v petek, 3. junija do sobote, 4. junija. Državno univerzitetno prvenstvo se bo izvedlo v ekipnih in individualnih športih: košarka, odbojka, futsal, tenis, namizni tenis in badminton.

Tekmovanje se bo začelo v petek, 3. junija ob 9. uri v Športnem centru Gaj v Podčetrtku. Po slavnostni otvoritvi tekmovanja se bodo sočasno odvijala tekmovanja v ekipnih in individualnih športih, za naslednji dan pa so predvidena finalna soočenja. Ekipe so prijavile lokalne univerzitetne športne zveze, študentje pa se lahko za tekmovanje v badmintonu, namiznem tenisu in tenisu prijavijo v Mariboru (Info točka Zdrave zabave), Ljubljani (Šoušport in Športna zveza Univerze v Ljubljani) ter Kopru (Univerzitetna športna zveza Primorske) samo še jutri, 31. maja. Ob prijavi se plača simbolna kotizacija, ki vključuje organizacijo tekmovanja, spanje v apartmajskem naselju, obroke, kopanje v Termah Olimia in Aqualuni ter zaključno zabavo v Aqualuni. Poleg tekmovalnega dela je pomemben del DUP tudi družabni del, saj se tako študentje iz sodelujočih visokošolskih ustanov lahko družijo in bolje spoznajo.   
Zmagovalci si bodo pridobili naziv Državnega univerzitetnega prvaka-inje in tako pravico do nastopa na mednarodnih študentskih tekmovanjih – evropskih in univerzitetnih prvenstvih ter letni Univerzijadi.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.