Doživi AIESEC

Kaj ti ponuja AIESEC?

AIESEC je globalna, nepolitična, neodvisna, izobraževalna organizacija, ki jo vodimo študenti in mladi diplomanti na preko 1.100 univerzah v 107 državah. Glavni interesi naših članov so Če te zanimajo globalne teme, vodenje in management, smo zagotovo pravi naslov zate. Naša mednarodna platforma omogoča mladim odkrivanje in razvoj njihovih vodstvenih potencialov, s katerimi bodo vršili pozitiven vpliv na družbo v kateri živijo. Naša vizija je sožitje in izpolnitev potenciala človeštva.
    

AIESEC članom ponuja celostno razvojno izkušnjo sestavljeno iz:

- vodstvenih priložnosti,
- visokokvalitetnih mednarodnih praks,
- sodelovanja v globalnem učnem okolju.

In kaj to pomeni zate?

Lahko delaš na projektih kot so kulturno povezovanje, podjetiništvo

Si zbereš eno izmed področij dela znotraj AIESECA (marketing, PR, iskanje sponzorjev, team management, finance, itd…

Greš na prakso v tujino ali sodeluješ pri pripravi dobrodošlice za tuje praktikante

Se družiš, zabavaš in hkrati izobražuješ; vedno se potrudimo pripeljati kakšnega strokovnjaka iz področja, ki te zanima

Delaš vse to in še več ter si tako gradiš referenco za potencialne delodajalce

Seveda je priložnosti še veliko več! Pridi in se prepričaj!

Trenutno se v AIESEC Ljubljana veliko dogaja! Ponujamo vam nepozabno priložnost za plačano prakso v tujini in sicer v državah Latinske Amerike, Italiji, Bolgariji in na Češkem.

Če si študent angleščine pridi na AIESEC delovno prakso v Brazilijo, Venezuelo, Argentino, Gvatemalo, El Salvador, Costa Rica, Panama, Mehika in Ekvador. Delal boš v tamkajšni nevladni organizaciji in poučeval angleščino, za kar boš, seveda tudi plačan. Praksa bo potekala spomladi 2009, rok prijave pa je 11.1.2009.

Neprecenljive delovne in življenjske izkušnje nudimo AIESEC tudi študentom s področja financ, marketinga, kadrovskega managementa, ipd.. saj se lahko udeležiš prakse v Italiji, Bolgariji ali na Češkem. Praksa bo prav tako potekala spomladi, rok do katerega se moreš nanjo prijavit pa je 11.1.2009. V obdobju do konca januarja bodo potekali individualni intervjuji, na katerih te bomo pobliže spoznali, do marca pa te bomo kar se da dobro pripravili za prakso.

Torej, če si želiš izstopati iz povprečja, če želiš po končanem študiju ti izbrati delodajalca, ne pa on tebe in če si želiš spoznati ljudi s celega sveta, potem je AIESEC praksa najboljša izbira zate! Prijavi se čimprej, saj je število mest omejeno!

Za več informacij, novic in novičk in izkušenj AIESEC članov nujno obišči našo spletno stran

 http://www.aiesec.org/slovenia/ljubljana/

, tam boš našel tudi prijavnico za na prakso. Pošlji jo na info.lj@si.aiesec.org ali na bozidarg@si.aiesec.org.

    

    Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.