DOS sofinancira!

Dijaška organizacija Slovenije je včeraj na svoji spletni strani www.dijaska.org objavila razpis za sofinanciranje dijaških projektov v šolskem letu 2008/2009.

Namen razpisa je sofinanciranje projektov posameznih dijakov, dijaških skupnosti srednjih šol, dijaških sekcij klubov, dijaških klubov, regionalnih dijaških skupnosti in drugih dijaških ter mladinskih organizacij, v katerih delujejo dijaki. Na razpis se lahko prijavijo do 27. januarja 2009.

Dijaška organizacija Slovenije (DOS) se zaveda, da so dijaki aktivni ter da želijo izraziti svoje talente in ustvarjalnost. Vendar pa se velikokrat zgodi, da ostanejo dobre ideje nerealizirane, ker ni dovolj finančnih sredstev. Tako je DOS objavila 1. razpis za sofinanciranje dijaških projektov v šolskem letu 2008/2009, katerega cilj je finančno podpreti ideje dijakov in jim s tem pomagati pri realizaciji njihovih idej in načrtov.

Prijavljeni projekti morajo vsebovati povezavo s tematikami kot so: participacija dijakov, ustvarjalnost dijakov, spodbujanje koristnega preživljanja prostega časa, izobraževanje, pomoč vrstnikom, povezovanje dijakov ter razvoj socialnih veščin.

Na omenjeni razpis se lahko prijavijo dijaške skupnosti srednjih šol, dijaške sekcije klubov, regionalne dijaške skupnosti in organizacije, mladinski klubi, v katerih delujejo dijaki, dijaške skupine ter posamezni dijaki. Višina skupnih sredstev razpisa je 3.939 evrov, rok za prijavo pa je 27. januar 2009. Več informacij o razpisu je dostopnih na spletni strani www.dijaska.org, dodatna pojasnila pa lahko dijaki dobijo tudi na elektronskem naslovu razpis@dijaska.org.  Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.