DOS sofinancira!

Dijaška organizacija Slovenije je včeraj na svoji spletni strani www.dijaska.org objavila razpis za sofinanciranje dijaških projektov v šolskem letu 2008/2009.

Namen razpisa je sofinanciranje projektov posameznih dijakov, dijaških skupnosti srednjih šol, dijaških sekcij klubov, dijaških klubov, regionalnih dijaških skupnosti in drugih dijaških ter mladinskih organizacij, v katerih delujejo dijaki. Na razpis se lahko prijavijo do 27. januarja 2009.

Dijaška organizacija Slovenije (DOS) se zaveda, da so dijaki aktivni ter da želijo izraziti svoje talente in ustvarjalnost. Vendar pa se velikokrat zgodi, da ostanejo dobre ideje nerealizirane, ker ni dovolj finančnih sredstev. Tako je DOS objavila 1. razpis za sofinanciranje dijaških projektov v šolskem letu 2008/2009, katerega cilj je finančno podpreti ideje dijakov in jim s tem pomagati pri realizaciji njihovih idej in načrtov.

Prijavljeni projekti morajo vsebovati povezavo s tematikami kot so: participacija dijakov, ustvarjalnost dijakov, spodbujanje koristnega preživljanja prostega časa, izobraževanje, pomoč vrstnikom, povezovanje dijakov ter razvoj socialnih veščin.

Na omenjeni razpis se lahko prijavijo dijaške skupnosti srednjih šol, dijaške sekcije klubov, regionalne dijaške skupnosti in organizacije, mladinski klubi, v katerih delujejo dijaki, dijaške skupine ter posamezni dijaki. Višina skupnih sredstev razpisa je 3.939 evrov, rok za prijavo pa je 27. januar 2009. Več informacij o razpisu je dostopnih na spletni strani www.dijaska.org, dodatna pojasnila pa lahko dijaki dobijo tudi na elektronskem naslovu razpis@dijaska.org.  Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.