Dobrodošli na »novi« Študentariji!

Kar obljubljamo že nekaj časa, se je danes končno zgodilo – pred vami je Študentarija v novi preobleki! Potrebovali bomo seveda še nekaj časa, da uredimo vse popravke, zato prosimo za razumevanje, bomo pa veseli vseh vaših predlogov, pohval in kritik, ki jih lahko pošljete na info@studentarija.net – obljubimo, da bomo vsak email prebrali in o vaših besedah resno razmislili.

Študentski portal Študentarija je sicer luč sveta uzrl na začetku leta 2005, ko ga je ekipa študentov na lastne stroške razvila z idejo, da bodo slovenski študentje lahko na enem mestu brezplačno našli gradiva za fakultete, študentske novice in aplikacije, ki jih vsak študent potrebuje. Do leta 2011 je portal doživel kar nekaj sprememb, letos pa smo se odločili resneje poseči tudi v samo vsebino portala, saj smo v teh letih lahko videli, kaj naši uporabniki bolj potrebujejo in kaj manj. V skladu s tem smo tudi nekatere storitve portala umaknili, dodali pa smo tiste, za katere menimo, da vam bodo še kako v korist. Zahvala gre našima programerjema Jerneju Rožcu in Danijelu Latinu, ki sta v teh mesecih trpela vsa zmišljevanja našega uredništva in reševala premnoge težave, ki so nastajale ob tem.

Kaj je novega?

Verjetno ste vsi najprej opazili novo grafično podobo, za katero je poskrbel odlični mladi dizajner Aljoša Cankar, za katerega boste zagotovo še slišali. Ob grafični prenovi, ki je bila nujno potrebna pa smo postavili tudi nekaj novih ali prenovljenih storitev:

-          V sodelovanju s ŠOS-om smo razvili podstran Študentska prehrana, na kateri lahko že sedaj najdete ažurne podatke o ponudnikih študentske prehrane, ki jih boste lahko tudi ocenjevali in komentirali. Veliko študentov se namreč prehranjuje v 3-4 lokalih, medtem ko ponudbe in kvalitete ostalih sploh ne pozna. In kdo vam lahko poda boljše informacije o tem kot kolegi študenti?

-          Popolnoma smo prenovili tudi vsebino priljubljene Infoscene, v kateri vas že čaka lestvica najboljših slovenskih klubov (za katere lahko glasujete tudi sami), nagradne igre za brezplačne vstopnice, predstavitve klubov, predstavitve naših fotografov in seveda stare in dobre galerije ter napovednik dogodkov za mlade. Po novem pa boste v Infosceni našli tudi vse reportaže z različnih glasbenih dogodkov.

-          Povezani smo s Facebookom (in kmalu tudi Google+)! Ob vseh novicah, galerijah in dogodkih lahko seveda lajkate tudi Študentarijo in Infosceno.

-          Poenostavili smo brskanje med gradivi za fakultete, kmalu pa bomo tudi resno začeli z nalaganjem gradiv, ki ste nam jih pridno pošiljali v teh letih. Verjemite, potrebno bo kar nekaj časa, da naložimo vse.

-          Aplikacija Zaposlitve je prav tako doživela svojo prenovo, kmalu bomo dodali še več oglasov.

-          Tudi Ankete bodo doživele preobrazbo, kot vidite trenutno še niso dosegljive. Ugotovili smo namreč, da so bile morda prekompleksne za uporabo, zato jih bomo poskusili še poenostaviti.

Z ostalimi manjšimi popravki, ki so nam kravžljali živce, vas ne bomo utrujali. Želimo vam samo veliko veselja ob uporabi največjega študentskega portala pri nas in vas še enkrat vabimo, da nam svoja mnenja in predloge posredujete na info@studentarija.net.

Gremo skupaj v nove zmage! :)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.