Dobrodelni teden

Vabimo vas, da tudi vi postanete del že tradicionalnega dobrodelnega veselodecembrskega vzdušja.

Letos ste lahko del tega vzdušja tudi nekoliko drugače, saj smo se študentje 7 fakultet Univerze v Ljubljani povezali z namenom izvedbe dobrodelnih tednov na naših fakultetah ter z željo po skupnem prispevanju zbranega denarja.

Tako vas v tednu med 15. in 18.12. čakajo na PF, FRI, FDV, FMF, EF, FE ter MF doma pripravljene slaščice ter topli napitki. Na posameznih fakultetah se bo zbiralo denar tudi s prodajo majic, voščilnic ter okraskov.

Vsa zbrana sredstva bodo namenjena za nakup ultrazvočnega aparata za ugotavljanje in spremljanje strukturnih sprememb v novorojenčkovih možganih.

Zbiralo se bo tudi igrače, obleke, šolske potrebščine in knjige. Le te bomo donirali različnim uporabnikom, in sicer projektu Bolnišnica Medimedo, Stanovanjski skupnosti Hiša ter ostalim, ki jim navedeno pride prav.

Teden bomo zaključili 18.12. z zaključno dobrodelno prireditvijo v Večnamenski dvorani na FDV-ju.

Nastopajo:

- PAZ Vinko Vodopivec
- Impro liga
- Pushluschtae  ter
- Ana Rotar

Prireditev povezuje stand up komičarka Vanči ®orž. Napovedan pa je tudi obisk častnih gostov.

Po prireditvi sledi after party za vse v Net caffeju :)

Vsa zbrana sredstva bodo prav tako namenjena nakupu ultrazvočnega aparata za ugotavljanje in spremljanje strukturnih sprememb v možganih pri novorojenčkih in dojenčkih GE Healthcare.

Vstopnice lahko kupite na stojnicah na zgoraj navedenih fakultetah. Pohitite, saj število kart je omejeno.

Vljudno vabljeni!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.