Dobro jutro v imenu PR teatra!

Tudi letos je za 4. PR teater že pripravljen zelo pester program, katerega se res ne splača zamuditi.

Letošnja tema konference so »Zgodbe za dobro jutro« , preko katerih bomo poskušali predstaviti 7 najpomembnejših veščin, ki so za vsakega posameznika, predvsem pa piarovca, nujne. To so pisanje, širokoglednost, retorika, kreativnost, raziskovanje, mreženje in mehke veščine. Povezali in razkrivali pa jih bomo preko vsem znanih pravljic.

Letos bodo med drugimi z nami zgodbo o PR teatru pisali: Nina Gaspari s študijo primera Slovenske vodke; Miloš Čirič, ki nam bo povedal zakaj je pomembno, da hodimo na kave; Chantal Van Mourik nam bo glasbeni PR predstavila na časovnem traku; Vesna Sodnik pa bo izpostavila pomembnost govorice telesa. Na okrogli mizi na temo pisanja se bodo razgovorili Roni Kordiš, Aljaž Pengov Bitenc, Anže Frantar in Urška Podojstršek, vlogo moderatorja pa bo prevzel Boštjan Gorenc – Pižama. V pogovoru o različnih komunikacijskih strategijah bodo sodelovali Marko Orel, Tanja Kos, Irena Čotar in Gloria Vilar, v vlogi moderatorja bo Denis Oštir. Prvo predavanje start up-a bosta vodila Jurij Ložić in Luka Piškorič, drugo predavanje o digitalnem komuniciranju pa Toni Klarić. Nadaljevali bomo s soočenjem Aljoše Bagola in Miha Artnaka ter dvema delavnicama v izvedbi Demjana Vestra ter Alenke Planinc Rozman.

Zgodba letošnje konference se bo odvijala v torek, 19. novembra, v  Veliki dvorani Fakultete za družbene vede. Celodnevni program bo obsegal 5 predavanj, 2 delavnici, okroglo mizo, soočenje, pogovor in študijo primera.

Povezave do dogodka: Spletna stran, facebook, twitter

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.