Dnevi sodobnega vodenja

Vabimo vas na BREZPLAČNE DELAVNICE Vodstvenega inkubatorja, ki se bodo odvijale 9. in 11. februarja na Tehnološkem parku Ljubljana (Tehnološki Park 19, Lj – Brdo).

Na delavnicah boste spoznali osnovne koncepte in orodja, ki jih boste lahko takoj implicirali v poslovno življenje. Zaobjemale bodo 5 različnih področij, pomembnih za vsakega vodjo. Spoznali, naučili in nadgradili bomo veščine učinkovitega vodenja sestankov, timskega dela in reševanja konfliktov. Poleg tega bomo spoznali uporabna orodja za upravljanje s časom in virtualno komunikacijo.
Prijavite se lahko samo še do 7.2., zato pohitite in pošljite svoje podatke (ime, priimek in naslov delavnice) na info@vodstveni-inkubator.si.

Naredimo sestanke še bolj učinkovite
Torek, 9. 2. 2010, 09.00 – 11.00
Verjetno se strinjate z nami, da je vodenje sestankov izjemno pomembna veščina, ki jo v današnjem svetu potrebuje vsakdo izmed nas. Za boljšo učinkovitost vodja sestanka potrebuje tako teoretična znanja, kot tudi mehke veščine. Verjamemo, da boste po delavnici na sestanke gledali z drugačne perspektive ter jih pričeli voditi na zanimivejši in učinkovitejši način.

Timske vloge in njihov pomen pri timskem delu

Torek, 9. 2. 2010, 11.30 – 13.30
Kako najbolje delujemo v timu? Ali sploh lahko govorimo o tipičnem članu tima – „team-playerju”? Zakaj nam je to kot vodji pomembno? Ta vprašanja bomo pogledali skozi prizmo različnih timskih vlog.

Reševanje konfliktov
Torek, 9. 2. 2010, 14.30 – 16.30
Na naši delavnici se bomo najprej dotaknili vzrokov za nastanek konfliktov ter spoznali, da imamo ljudje različne konfliktne stile. V nadaljevanju pa se bomo skozi praktične primere soočili z učinkovitimi strategijami reševanja konfliktov.

Učinkovita virtualna komunikacija

Četrtek, 11. 2. 2010, 10.00 – 12.00
Na treningu virtualne komunikacije se bomo soočili s problemi virtualne komunikacije in si ogledali, kako izboljšati učinkovitost elektronske pošte ter kako moderirati vaše "online" sestanke. Vabljeni vsi, ki ste novi v svetu virtualne komunikacije in tisti, ki iščete nove ideje za njeno izboljšavo.

Povečanje produktivnosti s pomočjo sodobne metode za upravljanje s časom
Četrtek, 11. 2. 2010, 13.00 – 15.00
Na delavnici boste pridobili vpogled v eno najsodobnejših metod za upravljanje s časom in dostop do brezplačnih orodij, ki vam bodo pomagala do konkretnih rezultatov. Omogočite sebi in svojim sodelavcem, da se lažje osredotočite na opravljanje nalog, kot na obremenjevanje z njimi.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.