Dnevi komedije 2007

Na letošnjem festivalu Dnevi komedije, ki bo v Slovenskem ljudskem gledališču Celje, si bodo ljubitelji smeha lahko ogledali osem tekmovalnih predstav.

Na letošnjem festivalu Dnevi komedije, ki bo v Slovenskem ljudskem gledališču Celje potekal od 26. januarja do 18. februarja, si bodo ljubitelji smeha lahko ogledali osem tekmovalnih predstav. Kot je za STA povedala umetniška vodja SLG Celje in selektorica festivala Tina Kosi, se je pri izbiri tekmovalnih predstav držala vodila “izbrati najboljše”, kar je bilo na komedijskem področju v Sloveniji uprizorjenega v preteklem letu. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.