Dnevi komedije 2007

Na letošnjem festivalu Dnevi komedije, ki bo v Slovenskem ljudskem gledališču Celje, si bodo ljubitelji smeha lahko ogledali osem tekmovalnih predstav.

Na letošnjem festivalu Dnevi komedije, ki bo v Slovenskem ljudskem gledališču Celje potekal od 26. januarja do 18. februarja, si bodo ljubitelji smeha lahko ogledali osem tekmovalnih predstav. Kot je za STA povedala umetniška vodja SLG Celje in selektorica festivala Tina Kosi, se je pri izbiri tekmovalnih predstav držala vodila “izbrati najboljše”, kar je bilo na komedijskem področju v Sloveniji uprizorjenega v preteklem letu. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.