Dnevi komedije 2007

Na letošnjem festivalu Dnevi komedije, ki bo v Slovenskem ljudskem gledališču Celje, si bodo ljubitelji smeha lahko ogledali osem tekmovalnih predstav.

Na letošnjem festivalu Dnevi komedije, ki bo v Slovenskem ljudskem gledališču Celje potekal od 26. januarja do 18. februarja, si bodo ljubitelji smeha lahko ogledali osem tekmovalnih predstav. Kot je za STA povedala umetniška vodja SLG Celje in selektorica festivala Tina Kosi, se je pri izbiri tekmovalnih predstav držala vodila “izbrati najboljše”, kar je bilo na komedijskem področju v Sloveniji uprizorjenega v preteklem letu. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.