Diplomska.si – ponovoletno darilo Študentarije

Najpogostejše skrbi pred oddajo tiskane verzije diplomskega dela so: kje vezati in natisniti diplomo, komu zaupati lektoriranje, ali bo mentorju všeč, je tehnično urejena, časovna stiska.

Da bi vam malo olajšali delo, smo v poplavi ponudnikov poiskali podjetje, ki se ukvarja z lektoriranjem, tehničnim oblikovanjem, prevajanjem povzetkov ter tiskom in vezavo – diplomska.si. Skratka, vse storitve najdete pri njih, le diplomsko boste morali napisati sami :)

Izkazali so se kot najhitrejši, cenovno zelo ugoden in nadpovprečno kvaliteten ponudnik. Tisk in vezavo izvedejo tudi prej kot v roku 3 ur, lekturo in tehnično ureditev naloge pa tudi zelo hitro – odvisno od potreb študentov. Da pa ne bomo predolgi, bi lahko rekli: danes naročiš, jutri dobiš.

ŠE NEKAJ DEJSTEV, NA KATERA JE POTREBNO BITI POZOREN OB IZDELAVI DIPLOMSKIH DEL:

1) CENA

Za vsakega študenta je cena pomembna, predvsem če lahko skoraj povsem enaka storitev pri različnih ponudnikih stane 50 ali 100 % več. Opozorilo – ponavadi so najdražji ponudniki tisti, ki se nahajajo na sami fakulteti. Le 5 min proč od fakultet se pogosto najdejo mnogo ugodnejše rešitve.

2) HITROST IZDELAVE DIPLOMSKEGA DELA

Je skoraj tako pomembna kot cena. Če nekaj potrebujemo hitro, ker lovimo rok, nam čisto nič ne pomaga, če ponudnik naredi jutri, čeprav je lepo in ugodno. Potrebujemo danes, za sprejemljivo ceno.

3) CELOVITOST PONUDBE

Diplomsko delo je mnogo več kot le tisk in vezava. Mnoga diplomska dela vsebujejo povzetek v tujem jeziku, morajo biti lektorirana in tehnično brezhibno urejena. Ker študent pogosto ne poseduje vseh zgoraj naštetih znanj, je potrebno poiskati nekoga, ki jih ima. V kolektivu diplomske.si jih imajo. V ekipi je kar nekaj »svežih« diplomantov ter tudi nekaj magistrov. Zato vaše delo kvalitetno in ugodno lektorirajo, tehnično uredijo, po potrebi prevedejo povzetek in na koncu še tiskajo in vežejo.

4) TOČNOST

Vsi smo že slišali obljubo – do jutri bo. Pa pogosto ni bilo. Zato je vredno preveriti, ali bo narejeno do roka. In v kolikor ni, zahtevati popust :)

5) LOKACIJA PONUDNIKA + PARKIRANJE

Je pomembna, sploh kadar se mudi. Se še spomnite, ko ste iskali kakšno ulico v centru Ljubljane in ni bilo mogoče parkirati? Takrat bi bilo dobrodošlo, če bi bil ponudnik izdelave diplomskih del na znani lokaciji (npr. v bližini znanega lokala ali kaj podobnega) in bi imel tudi lasten parkirni prostor. Če dela ne morete osebno prevzeti, pa le povprašajte, če vam ga lahko pošljejo po pošti.

6) KVALITETA UPORABLJENIH MATERIALOV

Opozorimo tudi na kvaliteto. Ta je pomembna, saj gre za diplomsko ali celo magistrsko delo. Pomembno je, da ponudnik uporablja kvalitetne materiale in vrhunski papir (npr. 100 gr). Nenazadnje tudi vrhunsko vino v plastičnem kozarčku ni primerno.

Naša manjša raziskava je pokazala, da ima naš novi partner www.diplomska.si vse zgoraj omenjene kvalitete,  zato svetujemo, da jih izberete za pomoč pri zaključnem delu. Dosegljivi so na info@diplomska.si ali 070 737 300. Za vsak slučaj pa do njih pridete tudi s klikom na gumb “Vezava” v našem meniju na strani.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.