Deset tisoč nas je!

Danes se nam je na portalu pridružil desettisoči član. Ko je bil dobra tri leta nazaj postavljen portal Študentarija so sanje o tako veliko registriranih članov bile res samo sanje.

Danes smo lahko vsi ponosni in uresničujemo še ostale sanje naprej. Statistika nam pravi, da so med našimi člani najbolj priljubljeni zapiski in forum. Vse bolj brane so tudi edinstvene blogumne, zelo radi pa pobrskate tudi po galerijah in preverite napovednik dogodkov. Ogromna večina vas najraje samo bere in pregleduje teme ali novice, le redki pa se opogumite, da na forum tudi kaj zapišete. Naj bo ta novica še en poziv na sodelovanje na forumu, ter na vaše misli in besede v blogumnah. Prav tako imate priložnost sami deliti svoje zapiske in širiti gradivo med študenti, ki ga tako zelo potrebujejo. Skupnost, je tisto česar si na portalu najbolj želimo in soustvarjanje portala z vsemi vami.

Desettisočemu članu pa podarjamo majhno darilce, zato srečneža ali srečnico, jurmman, vabimo, da nam z registriranega email naslova pošlje svoje podatke na info@studentarija.net.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.