Deset tisoč nas je!

Danes se nam je na portalu pridružil desettisoči član. Ko je bil dobra tri leta nazaj postavljen portal Študentarija so sanje o tako veliko registriranih članov bile res samo sanje.

Danes smo lahko vsi ponosni in uresničujemo še ostale sanje naprej. Statistika nam pravi, da so med našimi člani najbolj priljubljeni zapiski in forum. Vse bolj brane so tudi edinstvene blogumne, zelo radi pa pobrskate tudi po galerijah in preverite napovednik dogodkov. Ogromna večina vas najraje samo bere in pregleduje teme ali novice, le redki pa se opogumite, da na forum tudi kaj zapišete. Naj bo ta novica še en poziv na sodelovanje na forumu, ter na vaše misli in besede v blogumnah. Prav tako imate priložnost sami deliti svoje zapiske in širiti gradivo med študenti, ki ga tako zelo potrebujejo. Skupnost, je tisto česar si na portalu najbolj želimo in soustvarjanje portala z vsemi vami.

Desettisočemu članu pa podarjamo majhno darilce, zato srečneža ali srečnico, jurmman, vabimo, da nam z registriranega email naslova pošlje svoje podatke na info@studentarija.net.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.