Deset tisoč nas je!

Danes se nam je na portalu pridružil desettisoči član. Ko je bil dobra tri leta nazaj postavljen portal Študentarija so sanje o tako veliko registriranih članov bile res samo sanje.

Danes smo lahko vsi ponosni in uresničujemo še ostale sanje naprej. Statistika nam pravi, da so med našimi člani najbolj priljubljeni zapiski in forum. Vse bolj brane so tudi edinstvene blogumne, zelo radi pa pobrskate tudi po galerijah in preverite napovednik dogodkov. Ogromna večina vas najraje samo bere in pregleduje teme ali novice, le redki pa se opogumite, da na forum tudi kaj zapišete. Naj bo ta novica še en poziv na sodelovanje na forumu, ter na vaše misli in besede v blogumnah. Prav tako imate priložnost sami deliti svoje zapiske in širiti gradivo med študenti, ki ga tako zelo potrebujejo. Skupnost, je tisto česar si na portalu najbolj želimo in soustvarjanje portala z vsemi vami.

Desettisočemu članu pa podarjamo majhno darilce, zato srečneža ali srečnico, jurmman, vabimo, da nam z registriranega email naslova pošlje svoje podatke na info@studentarija.net.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.