Delavnica pisanja življenjepisa

Preberite kje in kdaj se lahko naučite napisati dober življenjepis.

Društvo za razvijanje preventivnega in prostovoljnega dela DRPPD vabi na brezplačno delavnico pisanja življenjepisa s kariernim svetovalcem Gorazdom Prahom (MojeDelo.com) v ponedeljek, 15.12.2008 ob 17.uri v prostorih društva na Metelkovi 6, Ljubljana.

Še par besed o društvu:

Društvo za razvijanje preventivnega in prostovoljnega dela od svoje ustanovitve leta 1991 razvija in podpira civilne iniciative, ki želijo kreativno in preventivno vplivati na razvoj negativnih družbenih pojavov.

V ta namen Društvo:

- povezuje posameznike in skupine s podobnimi interesi,

- podpira razvoj nevladnega sektorja,

- sodeluje z drugimi vladnimi in nevladnimi organizacijami doma in v tujini pri akcijah in projektih primarne in sekundarne prevencije na področju socialnega in zdravstvenega varstva, ter na področju zakonodajnih sprememb,

- opozarja svoje člane in organizacije ter širšo javnost na obstoječo in na nastajajočo problematiko v družbenem okolju in na možnosti reševanja le-te,

- informira in izobražuje člane, prostovoljce in druge zainteresirane posameznike in organizacije o pomembnih dogodkih, gibanjih, dosežkih doma in v tujini,

- spodbuja razvoj preventivnih programov in prostovoljnega dela predvsem na področjih socialnega varstva in zdravstva.

 
Več si lahko preberete na: http://www.drustvo-drppd.si/index1.htmKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.