Delavnica pisanja življenjepisa

Preberite kje in kdaj se lahko naučite napisati dober življenjepis.

Društvo za razvijanje preventivnega in prostovoljnega dela DRPPD vabi na brezplačno delavnico pisanja življenjepisa s kariernim svetovalcem Gorazdom Prahom (MojeDelo.com) v ponedeljek, 15.12.2008 ob 17.uri v prostorih društva na Metelkovi 6, Ljubljana.

Še par besed o društvu:

Društvo za razvijanje preventivnega in prostovoljnega dela od svoje ustanovitve leta 1991 razvija in podpira civilne iniciative, ki želijo kreativno in preventivno vplivati na razvoj negativnih družbenih pojavov.

V ta namen Društvo:

- povezuje posameznike in skupine s podobnimi interesi,

- podpira razvoj nevladnega sektorja,

- sodeluje z drugimi vladnimi in nevladnimi organizacijami doma in v tujini pri akcijah in projektih primarne in sekundarne prevencije na področju socialnega in zdravstvenega varstva, ter na področju zakonodajnih sprememb,

- opozarja svoje člane in organizacije ter širšo javnost na obstoječo in na nastajajočo problematiko v družbenem okolju in na možnosti reševanja le-te,

- informira in izobražuje člane, prostovoljce in druge zainteresirane posameznike in organizacije o pomembnih dogodkih, gibanjih, dosežkih doma in v tujini,

- spodbuja razvoj preventivnih programov in prostovoljnega dela predvsem na področjih socialnega varstva in zdravstva.

 
Več si lahko preberete na: http://www.drustvo-drppd.si/index1.htmKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.