DDV in aktualne spremembe DDV

Vabimo vas na brezplačno izobraževanje o DDV in aktualnih spremembah DDV. Decembra je bil namreč spremenjen Zakon o davku na dodano vrednost, ki prinaša številne novosti. Zakon je začel veljati s 1.1. tega leta. Na brezplačnem izobraževanju v Potezi v Ljubljani bo računovodja leta 2008, Tanja Goljar, pojasnila osnove in vse spremembe DDV.

Letošnje leto prinaša za podjetnike marsikatero spremembo v obračunavanju davka na dodano vrednost, zato vas vabimo na brezplačni seminar, na katerem se boste seznanili z vsemi pomembnimi spremembami na področju DDV in da boste poslovali brez skrbi.

V prvem delu seminarja se bomo na splošno pogovorili o davku na dodano vrednost, izvedeli boste kako deluje sistem DDV na področju Evropske Unije, na kaj morate paziti pri uvozih in izvozih, ter kako se zaščititi davčnih goljufij.

V drugem delu se bomo posvetili konkretnim spremembam z novim zakonom (ZDDV-1B), s posebnim poudarkom na mednarodni storitveni dejavnosti ter gradbeništvu.Seminar je namenjen vsem tistim, ki se želite pobliže spoznati z davkom na dodano vrednost (začetniki, tisti ki razmišljate o identifikaciji za DDV), ter podjetnikom, ki se ukvarjate z gradbeno dejavnostjo ali kakršnimikoli mednarodnimi storitvami.

Dobimo se 22.2.2010, v poslovni stavbi Poteze. Brezplačno izobraževanje se začne ob 18ih.

Prijave so obvezne!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.