DDV in aktualne spremembe DDV

Vabimo vas na brezplačno izobraževanje o DDV in aktualnih spremembah DDV. Decembra je bil namreč spremenjen Zakon o davku na dodano vrednost, ki prinaša številne novosti. Zakon je začel veljati s 1.1. tega leta. Na brezplačnem izobraževanju v Potezi v Ljubljani bo računovodja leta 2008, Tanja Goljar, pojasnila osnove in vse spremembe DDV.

Letošnje leto prinaša za podjetnike marsikatero spremembo v obračunavanju davka na dodano vrednost, zato vas vabimo na brezplačni seminar, na katerem se boste seznanili z vsemi pomembnimi spremembami na področju DDV in da boste poslovali brez skrbi.

V prvem delu seminarja se bomo na splošno pogovorili o davku na dodano vrednost, izvedeli boste kako deluje sistem DDV na področju Evropske Unije, na kaj morate paziti pri uvozih in izvozih, ter kako se zaščititi davčnih goljufij.

V drugem delu se bomo posvetili konkretnim spremembam z novim zakonom (ZDDV-1B), s posebnim poudarkom na mednarodni storitveni dejavnosti ter gradbeništvu.Seminar je namenjen vsem tistim, ki se želite pobliže spoznati z davkom na dodano vrednost (začetniki, tisti ki razmišljate o identifikaciji za DDV), ter podjetnikom, ki se ukvarjate z gradbeno dejavnostjo ali kakršnimikoli mednarodnimi storitvami.

Dobimo se 22.2.2010, v poslovni stavbi Poteze. Brezplačno izobraževanje se začne ob 18ih.

Prijave so obvezne!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine