Davčna olajšava 2008

Z letom 2008 je spet prišlo do sprememb v višini davčne olajšave za študente. Tako boste v letošnjem letu lahko zaslužili 2.959,60 eur in vam ne bo potrebno plačati dohodnine. Od lani se je dohodnina zvišala za 300 eur.

Z letom 2008 je spet prišlo do sprememb v višini davčne olajšave za študente. Tako boste v letošnjem letu lahko zaslužili 2.959,60 eur in vam ne bo potrebno plačati dohodnine. Od lani se je dohodnina zvišala za 300 EUR.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.