Dance Republic poskrbel za revolucijo

Napovedi o revoluciji so bile uresničene. Dogodek Dance Republic Revolution je sinoči zatresel tla Gospodarskega razstavišča in slovenska publika je ponovno dokazala, da je najboljša. Ob zvokih tehna, trancea, housa in chill outa so številni doživeli party svojega življenja, prav tako pa pridobili državljanstvo v Dance Republic.

Če povzamemo le nekaj vtisov, ki so jih obiskovalci po dogodku zapisali na njihovih profilih spletne mreže Facebook, se le ti glasijo takole:»Axwell je caaaar«, »Above & Beyond so razturali« in »DJ Murphy je res najhujši za mešalko!«.

Axwell je za mešalno mizo odra Land of Freedom stopil opolnoči. Hiti so se vrstili drug za drugim, roke obiskovalcev pa so bile ves čas v zraku. Mega hit Leave The World Behind je švedski mojster spustil kar dvakrat, da bi zadovoljil ritma željno publiko, predvsem prve vrste, v katerih je – brez izjeme! – plesal izključno ženski spol. Polivanje z vrhunskim šampanjcem znamke Moët & Chandon in komuniciranje s publiko preko mikrofona, je le nekaj podrobnosti njegovega nastopa. Dean Deen je poskrbel za warm up, ki je v dvorani povzročil drastičen dvig temperature, DJ Angel Anx pa za pomiritev strasti, ki so bile na višku do 5. ure zjutraj.  

Above & Beyond so bili že ob prihodu v Ljubljano popolnoma navdušeni nad mestom, po nastopu pa so ostali brez besed. Laser šov, najbolj nori ritmi in mojstra za mešalno mizo niso nikogar pustila stati na mestu. Da so Above & Beyond uživali vsaj toliko kot publika, je bilo videti tudi za odrom, kjer niso mogli skriti navdušenja nad organizacijo in neverjetnim vzdušjem v dvorani. DJ Elyksir in DJ Crocy pa sta nepozabno avanturo le še nadaljevala.

Oder Land of Dark je zadovoljil vse željne tehna, za plesne ritme pa so sinoči poskrbeli Brazilec DJ Murphy, DJ Reaky, DJ Lexis in DJ Gumja. Zunanji Land of dreams je poskrbel za odlično zvočno kuliso vseh željnih plesa v dežju (in teh ni bilo malo!), prav tako pa so chill out ritmi, ki sta jih zakrivila DJ Blasch in Tempterzz, poželi aplavze.

Dance Republic bo svoje državljane ponovno razvajal 24. junija, ko bo Ljubljano pripeljal DJ-ja, za katerega je v Sloveniji glasovalo največ privržencev Dance Republica. Naj bo to le ogrevanje, saj novi pohodi elektronskih ritmov prihajajo kmalu! Več na www.dancerepublic.siKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.