Dan elektronike

Ljubljano je spet spravil v ples praznik elektronske glasbe, srečanje več kot 20 umetnikov iz šestih evropskih držav. Slike si že lahko ogledate v naši galeriji.

Ljubljano je spet spravil v ples praznik elektronske glasbe, srečanje več kot 20 umetnikov iz šestih evropskih držav

Prestolnica je v soboto 17. maja gostila drugi Dan elektronike, prireditve organizacije Futuristing Music, ki je namenjena promociji plesnoelektronske kulture kot enega ključnih gibal popkulture zadnjih dveh desetletij. Letos se je na pobudo gostitelja srečanja, didžeja Umeka, v Križankah in klubu Factory s svojimi glasbenimi, grafičnimi, likovnimi, vizualnimi, multimedijskimi in fotografskimi deli predstavilo preko dvajset izbranih mojstrov iz šestih evropskih držav. Ob glasbenih nastopih Umeka, Oliverja Huntemanna, Marca Romboya, Dustyja Kida in Lützenkirchna si bomo kot poseben vrhunec večera zapomnili teater luči francoskega plesnega iluzionista – Lasermana. Obiskovalci so lahko v Križankah podpisali tudi peticijo za razglasitev 16. maja – Dneva elektronike za uradni praznik elektronike.

Slike pa si lahko že ogledate v naši galeriji.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.