Dan elektronike

Ljubljano je spet spravil v ples praznik elektronske glasbe, srečanje več kot 20 umetnikov iz šestih evropskih držav. Slike si že lahko ogledate v naši galeriji.

Ljubljano je spet spravil v ples praznik elektronske glasbe, srečanje več kot 20 umetnikov iz šestih evropskih držav

Prestolnica je v soboto 17. maja gostila drugi Dan elektronike, prireditve organizacije Futuristing Music, ki je namenjena promociji plesnoelektronske kulture kot enega ključnih gibal popkulture zadnjih dveh desetletij. Letos se je na pobudo gostitelja srečanja, didžeja Umeka, v Križankah in klubu Factory s svojimi glasbenimi, grafičnimi, likovnimi, vizualnimi, multimedijskimi in fotografskimi deli predstavilo preko dvajset izbranih mojstrov iz šestih evropskih držav. Ob glasbenih nastopih Umeka, Oliverja Huntemanna, Marca Romboya, Dustyja Kida in Lützenkirchna si bomo kot poseben vrhunec večera zapomnili teater luči francoskega plesnega iluzionista – Lasermana. Obiskovalci so lahko v Križankah podpisali tudi peticijo za razglasitev 16. maja – Dneva elektronike za uradni praznik elektronike.

Slike pa si lahko že ogledate v naši galeriji.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.