Cvetličarna Mediapark se poslavlja

Ekipa Cvetličarne Mediapark sporoča, da bo Cvetličarna obratovala le še v septembru.

V petek, 25.09.2009 na zadnjem FFN se z legendarnim Joe Montana poslavljajo in odhajajo v anale glasbene zgodovine. Napovedani koncerti Limited Edition serije so odpovedani. Zahvaljujejo se vsem zvestim članom in podpornikom. Vsi, ki so že kupili vstopnice za koncerte v sklopu Limited Edition koncertov v Cvetličarni (Hladno pivo, Rambo Amadeus in Edo Maajka) hkrati obveščajo, da lahko vrnejo vstopnice za prodajna mesta, kjer so jih kupili in povrnili jim bodo kupnino.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.