Cotrugli zopet razpisuje 12 štipendij

Mednarodno akreditirana poslovna šola COTRUGLI Business School, v sodelovanju z medijskimi partnerji MojeDelo.com, Radio1 in Dnevnik, razpisuje 6 MBA in 6 Executive MBA štipendij v vrednosti 105.000 EUR.

Cotrugli ponosno najavlja že 5. tekmovanje za štipendije za programa Executive MBA in MBA na COTRUGLI Business School za leto 2010.
Projekt štipendiranja je del programa družbene odgovornosti COTRUGLI Business School. 105.000 EUR bodo v obliki dveh polnih in desetih polovičnih štipendij podelili posameznikom, ki imajo največji potencial, da prispevajo h kvaliteti menedžmenta v regiji.
Kar 12 slovenskim junior, middle in top menedžerjem bodo podelili 6 štipendij za COTRUGLI Executive MBA program in 6 štipendij za COTRUGLI MBA program.
K prijavi (najkasneje do 15. 11. 2010) preko spletnega obrazca, ki se nahaja na www.mojedelo.com/mba, vabijo vse proaktivne in ambiciozne kandidate z voditeljskim potencialom. Štipendijo bodo prejeli kandidati, ki bodo s svojim znanjem, razmišljanjem in sposobnostmi najbolj navdušili neodvisno komisijo.Zahteve za prijavo v program štipendiranja za Executive MBA: diploma, dobro znanje angleščine, najmanj 3 leta relevantnih delovnih izkušenj, ter za prijavo v program štipendiranja za MBA: diploma, dobro znanje angleščine, in najmanj 1 leto relevantnih delovnih izkušenj.

Info in prijave preko spletnega obrazca na:
www.mojedelo.com/mba ali www.cotrugli.eu/scholarships.
Glavni medijski pokrovitelji: MojeDelo.com, Radio1, Dnevnik.
Projekt podpirajo: Združenje Manager, Tehnološki park Ljubljana, Poslovni Angeli Slovenije, Ljubljanski Univerzitetni Inkubator, CPM, Poslovni Utrip, DKD Ljubljana.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.