Cotrugli zopet razpisuje 12 štipendij

Mednarodno akreditirana poslovna šola COTRUGLI Business School, v sodelovanju z medijskimi partnerji MojeDelo.com, Radio1 in Dnevnik, razpisuje 6 MBA in 6 Executive MBA štipendij v vrednosti 105.000 EUR.

Cotrugli ponosno najavlja že 5. tekmovanje za štipendije za programa Executive MBA in MBA na COTRUGLI Business School za leto 2010.
Projekt štipendiranja je del programa družbene odgovornosti COTRUGLI Business School. 105.000 EUR bodo v obliki dveh polnih in desetih polovičnih štipendij podelili posameznikom, ki imajo največji potencial, da prispevajo h kvaliteti menedžmenta v regiji.
Kar 12 slovenskim junior, middle in top menedžerjem bodo podelili 6 štipendij za COTRUGLI Executive MBA program in 6 štipendij za COTRUGLI MBA program.
K prijavi (najkasneje do 15. 11. 2010) preko spletnega obrazca, ki se nahaja na www.mojedelo.com/mba, vabijo vse proaktivne in ambiciozne kandidate z voditeljskim potencialom. Štipendijo bodo prejeli kandidati, ki bodo s svojim znanjem, razmišljanjem in sposobnostmi najbolj navdušili neodvisno komisijo.Zahteve za prijavo v program štipendiranja za Executive MBA: diploma, dobro znanje angleščine, najmanj 3 leta relevantnih delovnih izkušenj, ter za prijavo v program štipendiranja za MBA: diploma, dobro znanje angleščine, in najmanj 1 leto relevantnih delovnih izkušenj.

Info in prijave preko spletnega obrazca na:
www.mojedelo.com/mba ali www.cotrugli.eu/scholarships.
Glavni medijski pokrovitelji: MojeDelo.com, Radio1, Dnevnik.
Projekt podpirajo: Združenje Manager, Tehnološki park Ljubljana, Poslovni Angeli Slovenije, Ljubljanski Univerzitetni Inkubator, CPM, Poslovni Utrip, DKD Ljubljana.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.