Cotrugli zopet razpisuje 12 štipendij

Mednarodno akreditirana poslovna šola COTRUGLI Business School, v sodelovanju z medijskimi partnerji MojeDelo.com, Radio1 in Dnevnik, razpisuje 6 MBA in 6 Executive MBA štipendij v vrednosti 105.000 EUR.

Cotrugli ponosno najavlja že 5. tekmovanje za štipendije za programa Executive MBA in MBA na COTRUGLI Business School za leto 2010.
Projekt štipendiranja je del programa družbene odgovornosti COTRUGLI Business School. 105.000 EUR bodo v obliki dveh polnih in desetih polovičnih štipendij podelili posameznikom, ki imajo največji potencial, da prispevajo h kvaliteti menedžmenta v regiji.
Kar 12 slovenskim junior, middle in top menedžerjem bodo podelili 6 štipendij za COTRUGLI Executive MBA program in 6 štipendij za COTRUGLI MBA program.
K prijavi (najkasneje do 15. 11. 2010) preko spletnega obrazca, ki se nahaja na www.mojedelo.com/mba, vabijo vse proaktivne in ambiciozne kandidate z voditeljskim potencialom. Štipendijo bodo prejeli kandidati, ki bodo s svojim znanjem, razmišljanjem in sposobnostmi najbolj navdušili neodvisno komisijo.Zahteve za prijavo v program štipendiranja za Executive MBA: diploma, dobro znanje angleščine, najmanj 3 leta relevantnih delovnih izkušenj, ter za prijavo v program štipendiranja za MBA: diploma, dobro znanje angleščine, in najmanj 1 leto relevantnih delovnih izkušenj.

Info in prijave preko spletnega obrazca na:
www.mojedelo.com/mba ali www.cotrugli.eu/scholarships.
Glavni medijski pokrovitelji: MojeDelo.com, Radio1, Dnevnik.
Projekt podpirajo: Združenje Manager, Tehnološki park Ljubljana, Poslovni Angeli Slovenije, Ljubljanski Univerzitetni Inkubator, CPM, Poslovni Utrip, DKD Ljubljana.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.