Cotrugli razpisuje 12 štipendij

COTRUGLI Business School razpisuje 6 MBA in 6 Executive MBA štipendij

Le še 24 dni do izteka prijavnega roka – prijave se zaključijo 15.11.2009 

Mednarodna poslovna šola COTRUGLI Business School že četrto leto zapovrstjo v Sloveniji razpisuje štipendije za programa MBA in Executive MBA v skupni vrednosti 105.000€. Med vsemi prijavljenimi kandidati na razpis bo mednarodna komisija izbrala finaliste, ki se bodo pomerili na Finalnem tekmovanju, ki bo 28. in 29. 11. 2009 v Tehnološkem Parku Ljubljana.

K razpisu, ki je v celoti objavljen na www.mojedelo.com/mba, so vabljeni vsi proaktivni in ambiciozni bodoči junior, middle in senior menedžerji z voditeljskim potencialom. Štipendijski izbor za MBA in Executive MBA je namreč celodnevno tekmovanje karierno usmerjenih posameznikov – štipendijo bodo prejeli kandidati, ki bodo s svojim znanjem, razmišljanjem in sposobnostmi najbolj navdušili neodvisno strokovno komisijo COTRUGLI Business School.

Pogoje za prijavo in spletni obrazec najdete na: www.mojedelo.com/mba.

Za več informacij vam je na voljo slovenska COTRUGLI ekipa na spodnjem kontaktu:
daniela.bervar@cotrugli.eu ali +386 41 252 614 ali www.cotrugli.euKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.