Cotrugli B.S. podarja 12 štipendij

Kar 12 slovenskih kandidatov bo prejelo 6 štipendij za COTRUGLI-jev Executive MBA program oz. 6 štipendij za COTRUGLI-jev MBA program v skupni vrednosti 105.000 EUR!

Mednarodna poslovna šola COTRUGLI Business School, v sodelovanju Z MojeDelo.com, časopisom Dnevnik – Zaposlitve&Kariera in Radio Si, razpisuje:

6 MBA in 6 Executive MBA štipendij v vrednosti 105.000 EUR!
Podarjamo 6 štipendij za Executive MBA program (middle & top managers) in 6 štipendij za MBA program (junior managers) v skupni vrednosti 105.000 EUR, brez obveznosti.
 

Kar 12 slovenskih kandidatov bo prejelo 6 štipendij za COTRUGLI-jev Executive MBA program oz. 6 štipendij za COTRUGLI-jev MBA program v skupni vrednosti 105.000 EUR!

Vabimo vse proaktivne in ambiciozne kandidate z voditeljskim potencialom, da se prijavijo! Naš izbor ni žrebanje, je tekmovanje karierno usmerjenih posameznikov. Štipendijo bodo prejeli kandidati, ki bodo s svojim znanjem, razmišljanjem in sposobnostmi najbolj navdušili neodvisno komisijo. Dosedanji zmagovalci vedo, da izbiramo našega kandidata na podlagi sposobnosti, letos ste lahko ta zmagovalec tudi vi!

Zahteve za prijavo v program štipendiranja za Executive MBA:
•    univerzitetna diploma,
•    dobro znanje angleščine,
•    najmanj 3 leta delovnih izkušenj,
•    vodstveni položaj v trenutni zaposlitvi.

Zahteve za prijavo v program štipendiranja za MBA:
•    univerzitetna diploma,
•    dobro znanje angleščine,
•    najmanj 1 leto delovnih izkušenj.
Da bi vas upoštevali kot primerne kandidate za E/MBA program, morate prijavljeni uspešno skozi prijavni proces. Štipendije bo prejelo po 6 najuspešnejših kandidatov v okviru selekcijskega postopka za vsak program.

Postopek prijave
Prijavni postopek je sestavljen iz 2 krogov
KROG 1 – registracija do 14. novembra 2008, do polnoči

1) Od 15. Septembra se lahko registrirate v selekcijski postopek. Naredite prvi korak do brezplačnega E/MBA študija z izpolnitvijo obrazca z vašimi podatki najkasneje do 14. novembra 2008.

Opravite registracijo na spletnem obrazcu na: www.mojedelo.com/mba

2) Po registraciji boste po e-pošti prejeli prijavni obrazec za štipendijo, katerega podatke in zahteve boste vnesli v angleščini in nam ga poslali do 14. novembra 2008.

KROG 2 – izbor finalistov 29. in 30. novembra 2008

Cotrugli Business School bo na podlagi informacij z vaših prijavnih obrazcev izbrala kandidate, ki boste vstopili v zaključni krog selekcijskega postopka. O tem, ali ste prišli v finale, boste obveščeni najkasneje 19. novembra 2008.

Selekcijski postopek (izbor zmagovalcev natečaja) bo potekal v Ljubljani in sicer 29. novembra 2008 za izbor prejemnikov štipendij za Executive MBA program in 30. novembra 2008 za izbor prejemnikov MBA programa. Namen obeh zaključnih krogov je izbrati po 6 prejemnikov štipendij.

Biti pravi vodja ni enostavno. Tudi selekcijski postopek ne bo enostaven. Drugi krog selekcijskega postopka bo sestavljen iz individualnih testov in skupinskih nalog. Celoten postopek bo trajal 12 ur.

Izbor zmagovalcev

Glede na oceno kandidatovih profesionalnih in individualnih dosežkov ter vtisov, zbranih v celotnem selekcijskem postopku, bo posebna komisija izbrala 12 kandidatov, ki bodo prejeli štipendije za MBA program (6 kandidatov) in Executive MBA program (6 kandidatov). Izbrani kandidati bodo imeli možnost postati redni udeleženci Executive MBA oz. MBA programa, generacija 2009 na COTRUGLI Business School.

Kandidati bodo o izidih selekcijskega postopka obveščeni najkasneje 8. decembra 2008.

Na koncu izbora, ko bo izbranih vseh 12 zmagovalcev v obeh kategorijah za E/MBA štipendijo, bo samo eden od njih prejel polno štipendijo za Executive MBA v vrednosti 18.000 EUR in eden polno štipendijo za MBA program v vrednosti 12.000 EUR. Ostalih 10 bo prejelo polovične štipendije za EMBA program (9.000 EUR) oz. MBA program (6.000 EUR).

COTRUGLI vas vabi, da podoživite atmosfero lanskoletnega finala in vidite, kaj lahko pričakujete od izbora. Sledite linku Scholarship Finals Movie: www.cotrugli.eu/scholarships_movie

Vrednost štipendije

COTRUGLI Business School v sodelovanju z MojeDelo.com, časopisom Dnevnik – Zaposlitve&Kariera in Radio Slovenija International podarja:
•    pet (5) delnih Executive MBA štipendij v vrednosti po 9.000 EUR in eno (1) polno štipendijo v vrednosti 18.000 EUR.
•    pet (5) delnih MBA štipendij v vrednosti po 6.000 EUR in eno (1) polno štipendijo v vrednosti 12.000 EUR.

Prejemniki delnih štipendij se obvezujejo pokriti razliko med delno in polno štipendijo; to je znesek, da se doseže polna cena Executive MBA ali MBA programa. Prejemniki polovične štipendije lahko štipendijo brez obveznosti zavrnejo.

Polna cena Executive MBA programa je 18.000 EUR.
Polna cena MBA programa je 12.000 EUR.

Vsi kandidati, ki uspešno zaključijo natečaj in izpolnijo pogoje za prijavo na študij pred 15. januarjem 2009 so upravičeni do 30% popusta na redno ceno programa Executive MBA ali MBA programa.

Obveznosti zmagovalcev

Prejemniki štipendij se obvezujejo za COTRUGLI opraviti naslednja dela: svetovanje, mentorstvo in raziskave.

Izbirajo lahko:
•    Delo brez plačila – 72 ur (9 dni)
•    Plačano delo – 160 ur (20 dni). Glede na naravo dela bo COTRUGLI prejemniku štipendije plačal 300 EUR bruto/dan, če boste izpolnili zahteve, ki jih postavi COTRUGLI.
Pozor!
Vse informacije, zbrane tekom procesa izbora kandidata za E/MBA štipendijo, bomo obravnavali kot strogo zaupne. Materiale, ki nam jih posredujete, lahko uporabimo v promocijske namene, ne bomo pa razkrili vaših osebnih podatkov. COTRUGLI Business School ne odobrava nikakršne diskriminacije (spolne, verske, etnične in narodnostne) v svojih programih in dejavnostih. Javno bomo predstavili le finaliste izbora – torej kandidate, ki bodo imeli možnost polne ali polovične štipendije za Executive MBA oz. MBA program.

Potrebujete več informacij?

Pišite nam na daniela.bervar@cotrugli.eu

OBRAZEC ZA PRIJAVO – SPLETNA PRIJAVA:

Prijavite se v izbor za štipendijsko tekmovanje preko spletnega obrazca:

www.mojedelo.com/mba

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.