Čokoladni liker

K dobri hrani spada tudi dobra pijača…

ČOKOLADNI LIKER:

Čas priprave: 15 minut

Sestavine:
1 l mleka,
500 g sladkorja,
1 čokoladni puding,
200 g čokolade v prahu ali kakava,
3 dl ruma

Priprava:
Od 1 l mleka odvzami toliko mleka, da zmešaš 4 žlice sladkorja, puding v prahu in kakav v tekočo maso. Ostalo mleko zavri, dodaj ostali sladkor in prilij čokoladno maso. Ko je masa gosta in gladka, po pribl. 5 min, odstavi s štedilnika in počakaj 3 min. potem prilij rum. Še vroč liker nalij v steklenice in zapri. V hladilniku ga lahko imaš več mesecev.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.