Coaching za boljše rezultate!

V našem poslovnem okolju vse premalo poznamo kaj coaching je in katere koristi coaching prinaša. Coaching posameznikom in podjetjem pomaga rešiti težave, se hitreje in kvalitetnejše odločati, se izboljšati ali uvajati spremembe, ki so koristne zanje in za njihovo delo.

Coach z uporabo posebnih tehnik sproži miselne procese, ki pomagajo k hitrejšemu in učinkovitejšemu doseganju boljših rezultatov. Način dela coacha je  poslušanje in opazovanje ter postavljanje vprašanj.  Coach postavlja vprašanja na takšen način, da  sogovornika spodbuja k razmišljanju, iskanju notranjih virov, še neodkritih možnosti in strategij. V predavanju bomo predstavili kaj coaching je,  komu ga priporočamo in kaj vse so njegove koristi. Predavanje bo prežeto s praktičnimi primeri. Vsi, ki bodo prišli na predavanje bodo na svojih lastnem primeru preskusili coaching.

Brezplačno izobraževanje bo 22.3.2010 v poslovni stavbi Poteze. Začnemo ob 18ih, število mest je omejeno na 30!

Vse informacije in obvezne prijave na: Coaching za boljše rezultate!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.