Coaching za boljše rezultate!

V našem poslovnem okolju vse premalo poznamo kaj coaching je in katere koristi coaching prinaša. Coaching posameznikom in podjetjem pomaga rešiti težave, se hitreje in kvalitetnejše odločati, se izboljšati ali uvajati spremembe, ki so koristne zanje in za njihovo delo.

Coach z uporabo posebnih tehnik sproži miselne procese, ki pomagajo k hitrejšemu in učinkovitejšemu doseganju boljših rezultatov. Način dela coacha je  poslušanje in opazovanje ter postavljanje vprašanj.  Coach postavlja vprašanja na takšen način, da  sogovornika spodbuja k razmišljanju, iskanju notranjih virov, še neodkritih možnosti in strategij. V predavanju bomo predstavili kaj coaching je,  komu ga priporočamo in kaj vse so njegove koristi. Predavanje bo prežeto s praktičnimi primeri. Vsi, ki bodo prišli na predavanje bodo na svojih lastnem primeru preskusili coaching.

Brezplačno izobraževanje bo 22.3.2010 v poslovni stavbi Poteze. Začnemo ob 18ih, število mest je omejeno na 30!

Vse informacije in obvezne prijave na: Coaching za boljše rezultate!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.