Clooney znova najbolj seksi moški

45-letnega hollywoodskega igralca Georgea Clooneya je ameriška revija People že drugič izbrala za najbolj seksi moškega na svetu. Prvič je dobil ta naziv leta 1997, ko je v ameriški nanizanki Urgenca osvajal ženska srca.

45-letnega hollywoodskega igralca Georgea Clooneya je ameriška revija People že drugič izbrala za najbolj seksi moškega na svetu. Prvič je dobil ta naziv leta 1997, ko je v ameriški nanizanki Urgenca osvajal ženska srca. “Brad Pitt se sigurno jezi,” se je pošalil Clooney, saj je bil Pitt doslej edini, ki je mu je revija People dvakrat namenila ta naslov. Žensk sicer pri Clooneyu naj ne bi privlačil njegov videz, ampak smisel za humor. Clooney je za revijo People še dejal, da bi bil njegov sanjski zmenek z znano osebnostjo z italijansko igralko Sophio Loren, ki je zelo lepa in ima izreden smisel za humor. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.