Čisto

Mali preblisk ob trenutku slabosti in stiskanja v trebuhu…

Ljubim te. Lahko to povemo še na kakšen lepši način? Lahko temu stavku spremenimo čas? Ljubila sem te? Nikoli nisem bila pristašica vnemar izgovarjanja tako veličastnih besed. Če sem te ljubila včeraj, te bom ljubila jutri…TE LJUBIM DANES.
In ti, ki zdaj to bereš, vem da se ob mojih besedah nasmihaš, češ, kaj pa mala ve. Sploh če to berejo moške oči. Ph…men je že vsaj 10 bejb reklo, da me majo rade. Tako da so šle že prvo noč pred tabo na kolena? Ne zavijaj z očmi. Dobro vem, da si na to pomislil. No, pa nič ne de.
Nazaj k temi. Ljubezen iz izpovedovanje čustev sta bili in seveda še vedno sta glavni temi v umetnosti. Od antike pa vse do danes. Razmislimo čisto prozaično. Pozna kdo od vas izvajalca, ki vsaj v eni svoji pesmi, ne bi uporabil verza…ljubim te…i love you…ti amo… Se te besede vedno slišijo iskrene? Pa četudi ne, je res lažje to povedati polni dvorani oboževalcev, miljonom poslušalcev, bralcev, kot pa TISTI OSEBI? Obstaja samo ena ljubezen?
Odgovore na ta vprašanja poiščite…kjerkoli že mislite, da jih boste našli. V glavi…ali pa v hlačah…moja malenkost pa počasi tone v…kjerkoli bom že danes zvečer našla svoje mesto.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.