Chili Sin Carne

Brezmesna jed primerna za vse.

Danes pridejo na vrsto vegetarijanci. Ne, ne bomo delali solatke ali popečene zelenjave temveč nekaj, kar bo všeč tudi “mesojedcem”.

Chilli Sin Carne
(čili brez mesa)

Čas priprave : 15 min
Čas kuhanja : 50 min

Potrebujemo:

- 2 konzervi fižola ( rjavega ali rdečega)
- 4 velike čebule
- 2 žlici pradižnikove mezge
- 3 žlice sladke mlete paprike
- čili po okusu (svež ali mlet)
- sol
-poper

Priprava:

Sesekljamo čebulo ter jo prepražimo na 3 žlicah olja, dodamo sol tako da čebula spusti sok.

Dodamo paradižnikovo mezgo, sladko papriko ter čili (tisti, ki ne marate preveč pekoče ne dodajate čilija), poper ter zalijte s približno 0,5 l vode in kuhajte približno 30 minut, tako da dobite gosto omako.

Ko imate gosto omako dodajte fižol (lahko z vodo vred) ter kuhajte nadaljnih 15 do 20 minut. Poskusite in po potrebi dodajte začimbe

Zraven postrezite kruh. Dober tek!

Chilli Sin CarneKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.