Čestitke in rojstni dnevi

Vsako leto znova si voščimo istih stvari. Popularne parole, ki jih ob tem uporabljamo, enačimo z nekakšnim blagostanjem, stanjem neprekinjene "sreče" – te se najkasneje ob dopolnjeni polnoletnosti zdijo že tako zelo izrabljene, da njih dejanske vrednosti, pod tančico rje, sploh ne prepoznamo več. So le odmevi, rutina, "običaj", navada. Voščimo si sreče, ljubezni, zdravja, kot bi naše lakonske želje, pa četudi si jih ponavljamo, kot mantre, bile soustvarjalke naše usode, kot bi izpolnjivost/neizpolnjivost "želja",s katerimi povezujemo našo "srečo, spokoj in blagostanje", bila odvisna od števila in vehemence tistih "čestitarjev". Verjamem vate. Ti si vse, kar potrebuješ, nikakršna usoda in izogibanje "slabi usodi", "nesreči" ; trnova, ali posuta s flancami, najsi bo takšna ali drugačna, POT, življenje samo, kakršnokoli že, naj bo tisto, ki te osrečuje. Temu primerno naj bo tudi tvoje vedenje – gola hvaležnost privilegiju uživanja tega čudovitega nesmisla.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.