Čestitke in rojstni dnevi

Vsako leto znova si voščimo istih stvari. Popularne parole, ki jih ob tem uporabljamo, enačimo z nekakšnim blagostanjem, stanjem neprekinjene "sreče" – te se najkasneje ob dopolnjeni polnoletnosti zdijo že tako zelo izrabljene, da njih dejanske vrednosti, pod tančico rje, sploh ne prepoznamo več. So le odmevi, rutina, "običaj", navada. Voščimo si sreče, ljubezni, zdravja, kot bi naše lakonske želje, pa četudi si jih ponavljamo, kot mantre, bile soustvarjalke naše usode, kot bi izpolnjivost/neizpolnjivost "želja",s katerimi povezujemo našo "srečo, spokoj in blagostanje", bila odvisna od števila in vehemence tistih "čestitarjev". Verjamem vate. Ti si vse, kar potrebuješ, nikakršna usoda in izogibanje "slabi usodi", "nesreči" ; trnova, ali posuta s flancami, najsi bo takšna ali drugačna, POT, življenje samo, kakršnokoli že, naj bo tisto, ki te osrečuje. Temu primerno naj bo tudi tvoje vedenje – gola hvaležnost privilegiju uživanja tega čudovitega nesmisla.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.