Center Evropa vabi na predavanje

Center Evropa, Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj Predstavništvo Evropske komisije v Republiki Sloveniji in Urad vlade za komuniciranje vas ob Zelenem tednu 2008 vabijo na zanimivo predavanje.

Multimedijsko predavanje Podnebno sporočilo celovito in slikovito prikazuje problematiko podnebnih sprememb na globalni in na lokalni ravni. Predavanje izhaja iz predstavitev nekdanjega ameriškega podpredsednika Ala Gora, ki so bila tudi osnova za dokumentarni film Neprijetna resnica (An Inconvenient Truth). Na predavanje se je mag. Vida Wagner Ogorelec, ki sicer vodi Umanotero, Slovensko fundacijo za trajnostni razvoj, pripravljala v Nashvillu v ZDA decembra leta 2006 in zanj pridobila poseben certifikat. Izobraževanja so vodili bivši ameriški podpredsednik Al Gore skupaj z drugimi vodilnimi strokovnjaki na tem področju.

Predavanju bo sledil še zaključek nagradnega natečaja Sporočila prihodnosti: Dobrodošli v letu 2030, družbi brez emisij!, na katerem so s kratkimi zgodbami svoj pogled na prihodnost predstavile slovenske srednješolke in srednješolci in predstavitev projekta Planet sprememb, dogodek pa se bo zaključil ob prigrizku dobrot iz pravične trgovine.

Multimedijsko predavanje mag. Vide Ogorelec Wagner bo potekalo v četrtek, 5. junija, ob 18. uri v prostorih Centra Evropa, na Dalmatinovi 4 v Ljubljani. Ker pa je četrtek še daleč, ste vabljeni še na obisk spletne strani www.planet-sprememb.si, kjer lahko izveste, kaj se dogaja z zemljo in kako lahko sami pripomoremo k izboljšanju nič kaj spodbudne situacije. Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar morate prisotnost potrditi na telefonski številki 01/43 82 270 ali na e-mail info@center-evropa.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.