Celjski sejem Flora

Od 20. do 22.3.09 je v Celju potekal sejem vrtnarstva, cvetličarstva in krajinske arhitekture, na katerem se je predstavilo tudi nekaj visokošolskih zavodov in študentov.

Ta vikend se je v Celju odprla letošnja sejemska sezona. Na prvi letošnji pomladni dan – petek, 20. marca – sta sejemsko sezono v Celju odprla sejma FLORA in POROKA. Tradicionalnima pomladanskima sejmoma pa sta se čez vikend pridružila še sejem ALTERMED in 32. Državni čebelarski posvet z mednarodno prodajno razstavo.
Sejem je bil za študente zanimiv predvsem zato, ker se je s svojimi izdelki predstavilo kar nekaj visokošolskih zavodov, med drugimi Biotehniška šola Maribor, Biotehniška šola Rakičan, Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje, Šolski center Ptuj in Šolski center Šentjur. Predstavilo pa se je tudi nekaj študentov posameznikov, ki so na sejmu predstavili svoje izdelke. Med njimi lahko izpostavimo podiplomskega študenta Fakultete za strojništvo v Ljubljani, ki je predstavil ročno izdelano unikatno vrtno pohištvo in dokazal, da je ravno izvirnost tisto, kar lahko študentje izkoristijo v boju proti izkušeni konkurenci.
Sejem pa je bil zanimiv tudi za tiste študente in študentke, ki se že pripravljajo na svoje poroke, saj so se na sejmu predstavili tako izdelovalci poročnih oblek kot tudi organizatorji porok in gostinci.
Obiskati je bilo možno tudi del sejma z nazivom Altermed, na katerem so se seveda predstavili različni pristaši alternativne medicine, zdrave prehrane in zdravega življenja nasploh. Nekateri smo tvegali ter na stojnicah izmerili svojo bioenergijo, a na srečo smo kot vidite še zmeraj živi, čeprav rezultati niso kazali temu v prid. Mogoče pa je k temu kaj prispeval tudi sobotni večer…Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.