Celjski sejem Flora

Od 20. do 22.3.09 je v Celju potekal sejem vrtnarstva, cvetličarstva in krajinske arhitekture, na katerem se je predstavilo tudi nekaj visokošolskih zavodov in študentov.

Ta vikend se je v Celju odprla letošnja sejemska sezona. Na prvi letošnji pomladni dan – petek, 20. marca – sta sejemsko sezono v Celju odprla sejma FLORA in POROKA. Tradicionalnima pomladanskima sejmoma pa sta se čez vikend pridružila še sejem ALTERMED in 32. Državni čebelarski posvet z mednarodno prodajno razstavo.
Sejem je bil za študente zanimiv predvsem zato, ker se je s svojimi izdelki predstavilo kar nekaj visokošolskih zavodov, med drugimi Biotehniška šola Maribor, Biotehniška šola Rakičan, Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje, Šolski center Ptuj in Šolski center Šentjur. Predstavilo pa se je tudi nekaj študentov posameznikov, ki so na sejmu predstavili svoje izdelke. Med njimi lahko izpostavimo podiplomskega študenta Fakultete za strojništvo v Ljubljani, ki je predstavil ročno izdelano unikatno vrtno pohištvo in dokazal, da je ravno izvirnost tisto, kar lahko študentje izkoristijo v boju proti izkušeni konkurenci.
Sejem pa je bil zanimiv tudi za tiste študente in študentke, ki se že pripravljajo na svoje poroke, saj so se na sejmu predstavili tako izdelovalci poročnih oblek kot tudi organizatorji porok in gostinci.
Obiskati je bilo možno tudi del sejma z nazivom Altermed, na katerem so se seveda predstavili različni pristaši alternativne medicine, zdrave prehrane in zdravega življenja nasploh. Nekateri smo tvegali ter na stojnicah izmerili svojo bioenergijo, a na srečo smo kot vidite še zmeraj živi, čeprav rezultati niso kazali temu v prid. Mogoče pa je k temu kaj prispeval tudi sobotni večer…Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.