Čas se izteka!

Priložnost za slovenske menedžerje: razpis za 6 MBA in 6 Executive MBA štipendij

Prijave za razpis se zaključijo že 14.11.2008!
Potencialni kandidati vabljeni k čim prejšnji prijavi

Mednarodna poslovna šola COTRUGLI Business School že tretje leto zapovrstjo v Sloveniji razpisuje štipendije za program Executive MBA, letošnja novost je tudi razpis za junior managerje – štipendije za MBA študij. Finalno tekmovanje bo 29. in 30. 11. 2008 v Tehnološkem Parku Ljubljana, trenutno potekajo še poslednje prijave.

K razpisu, ki je objavljen na www.mojedelo.com/mba, so vabljeni vsi proaktivni in ambiciozni junior, middle in senior menedžerji z voditeljskim potencialom.  Štipendijski izbor za MBA in Executive MBA  je namreč celodnevno tekmovanje karierno usmerjenih posameznikov – štipendijo bodo prejeli kandidati, ki bodo s svojim znanjem, razmišljanjem in sposobnostmi najbolj navdušili neodvisno strokovno komisijo COTRUGLI Business School.

Pogoje za prijavo in več informacij najdete na: www.mojedelo.com/mba.
Za več informacij vam je na voljo slovenska COTRUGLI ekipa na kontaktu: daniela.bervar@cotrugli.eu ali Tel.: +386 059 052 867 ali www.cotrugli.eu.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.