Čas se izteka!

Priložnost za slovenske menedžerje: razpis za 6 MBA in 6 Executive MBA štipendij

Prijave za razpis se zaključijo že 14.11.2008!
Potencialni kandidati vabljeni k čim prejšnji prijavi

Mednarodna poslovna šola COTRUGLI Business School že tretje leto zapovrstjo v Sloveniji razpisuje štipendije za program Executive MBA, letošnja novost je tudi razpis za junior managerje – štipendije za MBA študij. Finalno tekmovanje bo 29. in 30. 11. 2008 v Tehnološkem Parku Ljubljana, trenutno potekajo še poslednje prijave.

K razpisu, ki je objavljen na www.mojedelo.com/mba, so vabljeni vsi proaktivni in ambiciozni junior, middle in senior menedžerji z voditeljskim potencialom.  Štipendijski izbor za MBA in Executive MBA  je namreč celodnevno tekmovanje karierno usmerjenih posameznikov – štipendijo bodo prejeli kandidati, ki bodo s svojim znanjem, razmišljanjem in sposobnostmi najbolj navdušili neodvisno strokovno komisijo COTRUGLI Business School.

Pogoje za prijavo in več informacij najdete na: www.mojedelo.com/mba.
Za več informacij vam je na voljo slovenska COTRUGLI ekipa na kontaktu: daniela.bervar@cotrugli.eu ali Tel.: +386 059 052 867 ali www.cotrugli.eu.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.