Čarobna noč Nine Badrić

Ljubljanske Kri¾anke so gostile eno najbolj¹ih hrva¹kih izvajalk Nino Badriæ, ki je z dovr¹enim, skoraj tri-urnim programom, navdu¹ila ¹tevilno obèinstvo.

Kljub dolgoletni, izjemno uspešni karieri, kjer so v prednosti le glasbeni dogodki in izjemni rezultati, brez obrobnih škandaloznih iskanj pozornosti, je Nina tokrat prviè nastopila tudi v Kri¾ankah. Od prvega do zadnjega trenutka je bilo videti in èutiti, da ¾ivi za glasbo, oder in nastope, da v tem najbolj u¾iva in zato navdušuje obiskovalce. Nina na odru še posebej za¾ari, s prasketajoèo energijo, nepozabnim vokalom in odliènim smislom za humor, pa vse skupaj prenese na vsakega posameznega gledalca.

Izredno dobro sosledje skladb, od znanih velikih hitov ‘Takvi kao ti’, ‘Èarobno jutro’, ‘Ti si mene’ ali ‘I’m So Excited’, pa do pesmi z zadnjega albuma ’07′, med njimi ‘Kralj ¾ivota mog’ ter ‘Da se opet tebi vratim’, poleg tega pa trije odlièni glasbeni gosti: prviè pred slovenskim obèinstvom Debitant leta Marko Tolja, ki je skupaj z njo zapel ‘Program tvog kompjutera’, potem izjemni Gibonni in navsezadnje še ®eljko Joksimoviè, so popolnoma ogreli hladen veèer.

Skupaj z nekaterimi novinarji, medijskim pokroviteljem radiem Center, obiskovalci in glasbeni kolegi, se je dru¾enje v ljubljanski Playi zavleklo v zgodnje, kljub nizkim temperaturam, za vse tam zbrane, še vedno vroèe jutranje ure.
Koncert, ki bo ostal v zelo lepem spominu tako obiskovalcem, kot Nini Badriè!
Preostale slike s koncerta pa si seveda tudi tokrat lahko ogledate v naši Infosceni.
Tekst: Menart
Foto: Damir VidanKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.