Business Hive – Mednarodno študentsko tekmovanje

Si eden tistih, ki se zavedajo da so na poti do uspešne kariere znanje, izkušnje ter poznanstva tvoje največje prednosti? Si želiš več in stremiš k temu da postajaš vedno boljši?

Pred tabo je nov izziv, in sicer mednarodno študentsko tekmovanje Business Hive , ki bo potekalo od 15.12. do 19.12.2011 na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

Business Hive je projekt študentskega društva Management Group, na  katerem bomo gostili približno 50 študentov iz več kot 20 držav Evrope in sveta. Slovenska podjetja bodo predstavila poslovne izzive s katerimi se srečujejo, študentje, razdeljeni v mednarodne time, pa bodo poskušali najti najbolj inovativno in realno rešitev. Zmagovalna ekipa si bo prislužila praktične nagrade ter priporočila s strani organizatorja dogodka, Ekonomske fakultete in  podjetja, ki bo predstavilo izziv.

Če želiš spoznati in delati z ljudmi različnih narodnosti in študijskih smeri, se preizkusiti v reševanju realnih poslovnih izzivov velikih slovenskih podjetij, si pridobiti nove izkušnje ter se pri tem enostavno zabavati, je Business Hive prava priložnost zate. Preko QR kode pa si lahko zagotoviš še 10% popust ob prijavi.

Prijaviš se lahko tukaj, vse dodatne informacije pa so dostopne na uradni spletni strani projekta. Za kakršna koli dodatna vprašanja nam piši na cs@business-hive.com. Business Hive lahko spremljaš tudi preko Facebook profila, kjer poteka nagradna igra z zanimivim glavnim dobitkom.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.