Business Hive – Mednarodno študentsko tekmovanje

Si eden tistih, ki se zavedajo da so na poti do uspešne kariere znanje, izkušnje ter poznanstva tvoje največje prednosti? Si želiš več in stremiš k temu da postajaš vedno boljši?

Pred tabo je nov izziv, in sicer mednarodno študentsko tekmovanje Business Hive , ki bo potekalo od 15.12. do 19.12.2011 na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

Business Hive je projekt študentskega društva Management Group, na  katerem bomo gostili približno 50 študentov iz več kot 20 držav Evrope in sveta. Slovenska podjetja bodo predstavila poslovne izzive s katerimi se srečujejo, študentje, razdeljeni v mednarodne time, pa bodo poskušali najti najbolj inovativno in realno rešitev. Zmagovalna ekipa si bo prislužila praktične nagrade ter priporočila s strani organizatorja dogodka, Ekonomske fakultete in  podjetja, ki bo predstavilo izziv.

Če želiš spoznati in delati z ljudmi različnih narodnosti in študijskih smeri, se preizkusiti v reševanju realnih poslovnih izzivov velikih slovenskih podjetij, si pridobiti nove izkušnje ter se pri tem enostavno zabavati, je Business Hive prava priložnost zate. Preko QR kode pa si lahko zagotoviš še 10% popust ob prijavi.

Prijaviš se lahko tukaj, vse dodatne informacije pa so dostopne na uradni spletni strani projekta. Za kakršna koli dodatna vprašanja nam piši na cs@business-hive.com. Business Hive lahko spremljaš tudi preko Facebook profila, kjer poteka nagradna igra z zanimivim glavnim dobitkom.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.