Bučke v solati

Osvežujoča solata kot dodatek jedem z žara ali kot samostojna jed za poletne dni

Bučke v solati:

Potrebujemo:

bučke (majhne in enake velikosti)
gorčica
sol
kis
olje

Bučke narežemo na enakomerne kolobarčke, majhne izberemo zato ker imajo še tanko lupino in jih ni potrebno lupiti. Zavremo vodo, v katero smo dodali nekaj soli, ter vržemo narezane bučke notri samo za minuto oz. ravno toliko da prevrejo. Odcedimo in počakamo, da se malo ohladijo. Medtem v skodelici zmešamo gorčico in malo olja ter soli (kot bi delali majonezo). To omako potem polijemo po bučkah, ki smo jih dali v skledo ter dobro premešamo. Postavimo v hladilnik za par ur in serviramo ohlajeno.

Gostujoče pero:
Breda

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.