Brezplačno na mednarodno AIESEC konferenco

Bliža se zelo razburljiv čas za AIESEC Slovenijo – smo namreč tik pred spomladanskim naborom novih članov in našo novo večdnevno mednarodno konferenco SIMS (Slovenian International Motivational Seminar), ki bo potekala v hotelu Videc*** na Pohorju med 25. in 27. 3. 2011. Tja lahko z malo znanja in sreče odideš brezplačno!

Kako? Vse kar moraš storiti je, da  nam na  info.aiesec.lj@gmail.com pošlješ VSAJ ENO IZMED VREDNOT ORGANIZACIJE AIESEC in z malo sreče boš prav ti tisti, ki bo dobil nagrado.
Vrednota je lahko napisana v slovenščini ali angleščini. Sodelujejo lahko vsi študenti, razen članov AIESEC-a. Izmed vseh pravilnih odgovorov bomo izžrebali enega srečneža, katerega ime bo 20. 3. 2011 objavljeno na naši spletni strani, obveščen pa bo tudi po elektronski pošti.
Namig: naše spletne strani so ti prav gotovo lahko v veliko pomoč.
Spletna stran AIESEC Ljubljana: http://www.aiesec.org/slovenia/ljubljana/Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.