Brezplačna vadba v septembru!

V septembru bo potekala brezplačna športno rekreativna vadba za študente Univerze v Ljubljani. Izgovorov za izogibanje športu torej ne bo.

V septembru bo potekala brezplačna športno rekreativna vadba za študente ljubljanske Univerze, zatorej izgovorov o izogibanju zdravega duha ne bi smelo biti.

Vadba bo potekala od 3.9. do 13.9.2007 (ob torkih in četrtkih) v Športnem društvu GIB Ljubljana Šiška ter od 17.9. do 27.9.2007 (od ponedeljka do četrtka) v Športni dvorani v Rožni dolini.

Vadba bo možna na podlagi predhodne predložitve veljavne študentske izkaznice Univerze v Ljubljani in bo namenjena samo študentom Univerze v Ljubljani.

Celoten urnik s potrebnimi informacijami si lahko ogledate tukaj.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.