Brezplačen Cisco CCNA tečaj

Podjetje NIL vabi ¹tudente na Cisco CCNA teèaj, ki bo za ¹tudente brezplaèen.

V podjetju NIL bodo v èasu od 5. do 10. oktobra 2009 organizirali Cisco CCNA teèaj, ki bo za študente BREZPLAÈEN. Udele¾ence bodo temeljito pripravili na Cisco Certified Network Associate certifikacijo, ki predstavlja prvo stopnjo izobra¾evalnega programa znanega proizvajalca omre¾ne opreme Cisco.
V sklopu intenzivnih priprav na CCNA certifikacijo boste osvojili teoretièno znanje iz teèajev ICND1 in ICND2 ter izvedli vse potrebne laboratorijske vaje. Teèaj ICND1 bo potekal v e-learning obliki. Udele¾enci boste prejeli kodo za dostop do teoretiènega dela teèaja ter ‘¾etone’ za opravljanje praktiènih vaj na NIL-ovi opremi.   Teèaj ICND2 bodo izvedli v NILovem šolskem centru. Vodil ga bo NIL-ov certificiran inštruktor.
Najboljšim študentom bo NIL kril tudi stroške izpita za pridobitev industrijsko priznanega certifikata CCNA.
Rok prijave je 28. junij 2009. Število mest na teèaju je omejeno, zato bodo v primeru prevelikega števila prijav, s kandidati predhodno opravili razgovore. Prijavnico ter veè informacij pa najdete tudi na spletnih straneh www.nil.com/studenti.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.