Božično darilo, ki je zrušilo Internet – Božičkova jajca!

Ja, prav ste prebrali. Kdo pravi, da Božiček nosi darila samo otrokom? On je moški in ima potrebe tako kot vi. In zato letos dostavlja svoje najdražje premoženje naravnost na vaš prag.

Pripravite se na najnovejši izum, ki je zlomil internet: “Loco Santa Balls” ali po domače – Božičkove kroglice oz. jajca.

Loco Santa Balls so vroča viralna akcija, ki jo je v teh dneh predstavil slovenski startup Loco Shark. Kdo pa je ta ekipa?

Sami so nekaj časa delali za bradatega moža, a ker je Božiček želel ves gin zadržati zase, so se združili, protestirali in se z njim razšli. Na poti iz Božičkove delavnice so ukradli gin, trakove in njegove kroglice, saj so opazili, da se to darilo letos nahaja na večini seznamov želja številnih porednih deklet (in ne samo deklet…).

santa balls

 

Zdaj si kot neodvisni prinašalci pod imenom Loco Shark prizadevajo, da bi napolnili Božičkove ukradene kroglice s slovenskim ginom znamke Mister Gin, ki je tako dober in okusen, da je v letu 2019 prejel zlato medaljo za kakovost.

Ginove kroglice so bile označene kot najbolj zaželjena okrasitev božičnih dreves v letu 2018. Potem ko smo bili lani priča velikemu povpraševanju kupcev po vsem svetu, se je slovenski startup Loco Shark odločil, da bo na trg pripeljal svojo poredno različico teh kroglic, zato da tudi v Sloveniji lahko izkoristite ta trend. To je božično darilo, ki si ga srčno želijo vsi vaši prijatelji odprtega duha in ki ga enostavno morajo imeti tudi vsi tisti, ki potrebujejo malce sprostitve v svojem življenju.

kroglice z ginom

Božično darilo z zlato medaljo

Darilni set Loco Santa Balls vsebuje šest kroglic, od katerih je vsaka napolnjena z 50 ml nagrajenega slovenskega gina “Mister Gin”. Kroglice so narejene iz plastike zavoljo preprečevanja nesreč in razbitin, z zlatim pokrovčkom in svilnatim trakom, s pomočjo katerega jih boste obesili na svoje božično drevo.

Toda za trenutek poskusite pozabiti na navdušenje, da držite Božička za njegove kroglice in si zamislite to ekstravagantno Božično zabavo v vaši hiši. Vaše božično drevo, okrašeno s čudovitimi rdečimi kroglicami, napolnjenimi z vrhunskim slovenskim ginom in barvnimi lučkami na vašem drevesu, ki bodo sijale skozi tekoče zlato v vaših kroglicah ter po sobi pošiljale zlate svetlobne žarke in iskrice.

Loco Santa Balls

Tudi med najbolj zagrenjenimi gosti se bo zaslišalo navdušeno šepetanje. In ko na zabavo pridejo novi gostje, jim lahko preprosto poveste, da se aperitiv že nahaja na božičnem drevesu in si ga lahko postrežejo. Kako izvirno! Poleg tega, na koncu večera in zabave ne boste imeli težav z dodatnim pomivanjem, zato je to praktično tudi za vas!

Preizkusite tudi sami to darilo, za katerim nori cela Evropa in zagotavljamo vam, da bodo vaše kroglice prazne še pred božičem. Ne pozabite, da lahko tudi vi igrate igro Dirty Santa, ki je običajno zabavna, edinstvena in dobrega okusa – tako kot te Božičkove kroglice v vaši roki.

Za več informacij o teh inovativnih božičnih okraskih lahko pokličete na 031 401 302 ali pa obiščete spletno stran www.LocoShark.com!

božični okraski

In ne pozabite: Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.