Borat zrel za nagrado?

Borat, namišljeni kazahstanski televizijski poročevalec iz satiričnega filma Borat: Učenje o ameriška kultura za krasna narod kazahstanski, bi moral prejeti nagrado, ker je svetovno javnost opozoril na to državo, je poročal kazahstanski časnik.

Kazahstanski časnik bi Boratu podelil prestižno kulturno nagrado.

Borat, namišljeni kazahstanski televizijski poročevalec iz satiričnega filma “Borat: Učenje o ameriška kultura za krasna narod kazahstanski”, bi moral prejeti nagrado, ker je svetovno javnost opozoril na to državo, je poročal kazahstanski časnik. Tednik Vremja piše, da bi si Borat “za svoj velik prispevek k popularizaciji in uspehu Kazahstana skozi satiro in humor” zaslužil prestižno kazahstansko kulturno nagrado Tarlan. V Kazahstanu so se tako kot kaže naučili smejati se filmu, ki se ne norčuje iz Kazahstana, ampak iz ljudi, ki mislijo, da lahko takšna država, kot jo prikazuje film, sploh obstaja.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.