Borat zrel za nagrado?

Borat, namišljeni kazahstanski televizijski poročevalec iz satiričnega filma Borat: Učenje o ameriška kultura za krasna narod kazahstanski, bi moral prejeti nagrado, ker je svetovno javnost opozoril na to državo, je poročal kazahstanski časnik.

Kazahstanski časnik bi Boratu podelil prestižno kulturno nagrado.

Borat, namišljeni kazahstanski televizijski poročevalec iz satiričnega filma “Borat: Učenje o ameriška kultura za krasna narod kazahstanski”, bi moral prejeti nagrado, ker je svetovno javnost opozoril na to državo, je poročal kazahstanski časnik. Tednik Vremja piše, da bi si Borat “za svoj velik prispevek k popularizaciji in uspehu Kazahstana skozi satiro in humor” zaslužil prestižno kazahstansko kulturno nagrado Tarlan. V Kazahstanu so se tako kot kaže naučili smejati se filmu, ki se ne norčuje iz Kazahstana, ampak iz ljudi, ki mislijo, da lahko takšna država, kot jo prikazuje film, sploh obstaja.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Tram 11

Podarjamo 2 vstopnici za nastop legendarnih Tram 11 v Cvetličarni. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kako se imenujeta člana zasedbe Tram 11?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Gipsy Kings

Podarjamo 2 vstopnici za veliki koncert skupine Gipsy Kings. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Navedi vsaj 3 hite skupine Gipsy Kings"


Spremeni besedo.