Borat zrel za nagrado?

Borat, namišljeni kazahstanski televizijski poročevalec iz satiričnega filma Borat: Učenje o ameriška kultura za krasna narod kazahstanski, bi moral prejeti nagrado, ker je svetovno javnost opozoril na to državo, je poročal kazahstanski časnik.

Kazahstanski časnik bi Boratu podelil prestižno kulturno nagrado.

Borat, namišljeni kazahstanski televizijski poročevalec iz satiričnega filma “Borat: Učenje o ameriška kultura za krasna narod kazahstanski”, bi moral prejeti nagrado, ker je svetovno javnost opozoril na to državo, je poročal kazahstanski časnik. Tednik Vremja piše, da bi si Borat “za svoj velik prispevek k popularizaciji in uspehu Kazahstana skozi satiro in humor” zaslužil prestižno kazahstansko kulturno nagrado Tarlan. V Kazahstanu so se tako kot kaže naučili smejati se filmu, ki se ne norčuje iz Kazahstana, ampak iz ljudi, ki mislijo, da lahko takšna država, kot jo prikazuje film, sploh obstaja.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.