Bonton za podjetja na internetu

Dvojni klik se vrača

Center za demokracijo in tehnologijo je združil moči z raznimi strokovnjaki, da bi definiral kaj se sme in kaj ne početi na internetu.

Huh sej je lepo, da nek center obstaja samo to je neuporabno. Zadeve tako ali tako nihče ne bo upošteval, če bodo že kaj spackali skupaj, se bo to uporabilo kvečjemu za bitke na sodišču. Veste, neka komisija bogu za hrbtom je pa rekla, da je dovoljeno da lahko to naredimo in po bontonu se to sme. že sama namera, da gredo spisat bonton je dosti butasta ali pa vsaj naivna.

Kar nekaj časopisov je hotelo da se njihove strani ne pojavijo v servisih kot so news.google.com in podobni servisi pri Yahoo!, ker se jim zdi ali pa je res (to naj vsak sam preveri )da se jim krati taka ali drugačna pravica o svobodi govora ali pa da če bodo kdaj kaj naredili narobe (tako kot recimo 24 ur dostikrat) da bo to še kje drugje shranjeno, kot na njihovih spletnih strežnikih.

V resnici pa je to kar že vsi vemo, držati se bontona kot Biblije je bedarija, uporaba zdrave pameti in manir pa ne toliko. In če uporabite to kombinacijo ste več ali manj rešeni vseh zagat.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.