Bodi Š! reporter

Ste bili priča dogodku, ki bi ga želeli deliti z ostalimi bralci, pa ne veste kako? Vašo novico bodo od zdaj naprej lahko prebrali tudi bralci Študentarije, študentskega medijskega portala.

Portal Študentarija, kot veste, medijsko pokriva vsa večja dogajanja pri nas, postrežemo vam z zanimivimi novicami, reportažami s koncertov, obvestli in napovedmi. Tokrat pa lahko tudi uporabniki delite svoje novice s širokim krogom bralcev, ki jim je Študentarija postala zanimiv spletni vodnik skozi študentska leta. Če ste bili priča nenavadnemu dogodku, če bi radi delili svojo zgodbo, opozorili na krivico ali pa povedali o svoji dejavnosti, vse skupaj pa ste celo zabeležili s svojim fotoapartom ali mobilnim telefenom in bi radi delili z javnostjo, lahko svojo novico pošljete na naš naslov news@studentarija.net.

Nasveti in pomoč
Vse kar morate storiti je spisano besedilo poslati na email naslov news@studentarija.net, s podpisom avtorja teksta in avtorja slike ali video povezave, če jih boste priložili. V primeru, da ste se odločili za prevod tuje novice pa morate priložiti tudi povezavo do originalne verzije besedila. Uredništvo Študentarije bo odločalo o primernosti objave, ter jo najkasneje v 48ih urah tudi objavila v ustrezni kategoriji novic.

Tako kot na našem forumu in povsod na portalu, je v želji da bi bili prijazni do vseh, prepovedana žalitev na kakršnikoli osnovi ali obračunavanje lastnih interesov. Med snemanje pa nikakor ne kršite zakone osebnosti, zasebnosti in dostojanstva drugih oseb.

Najbolj pridni pa boste seveda tudi ustrezno nagrajeni. Bodite pozorni, bodite Š reporter.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.