Bodi del svetovnega rekorda

Mozzila se je ob predstavitvi nove izdaje priljubljenega spletnega brskalnika odločila za prav posebno oglaševalsko akcijo.

V tej akciji pa sodelujejo vsi uporabniki, ki so pozvani, da snamejo novo različico priljubljenega Firefoxa 3. S tem želi Mozilla postaviti rekord v snemanju programa v enem dnevu. Še nekaj časa je namreč ostalo, ko lahko na naslovu http://www.spreadfirefox.com snamete izboljšani brskalnik in vpišete našo državo na zemljevid posnetkov. Včeraj je bila zaradi velikega navala stran nekaj časa celo nedosegljiva, saj so se Mozillini strežniki sesuli in bili nedostopni celo nekaj ur.

Trenutno je Firefox 3 snelo že skoraj 6 miljonov uporabnikov, pri nas pa je imel program skoraj 15 tisoč posnetkov.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.