Bodi del svetovnega rekorda

Mozzila se je ob predstavitvi nove izdaje priljubljenega spletnega brskalnika odločila za prav posebno oglaševalsko akcijo.

V tej akciji pa sodelujejo vsi uporabniki, ki so pozvani, da snamejo novo različico priljubljenega Firefoxa 3. S tem želi Mozilla postaviti rekord v snemanju programa v enem dnevu. Še nekaj časa je namreč ostalo, ko lahko na naslovu http://www.spreadfirefox.com snamete izboljšani brskalnik in vpišete našo državo na zemljevid posnetkov. Včeraj je bila zaradi velikega navala stran nekaj časa celo nedosegljiva, saj so se Mozillini strežniki sesuli in bili nedostopni celo nekaj ur.

Trenutno je Firefox 3 snelo že skoraj 6 miljonov uporabnikov, pri nas pa je imel program skoraj 15 tisoč posnetkov.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.