Bodi del svetovnega rekorda

Mozzila se je ob predstavitvi nove izdaje priljubljenega spletnega brskalnika odločila za prav posebno oglaševalsko akcijo.

V tej akciji pa sodelujejo vsi uporabniki, ki so pozvani, da snamejo novo različico priljubljenega Firefoxa 3. S tem želi Mozilla postaviti rekord v snemanju programa v enem dnevu. Še nekaj časa je namreč ostalo, ko lahko na naslovu http://www.spreadfirefox.com snamete izboljšani brskalnik in vpišete našo državo na zemljevid posnetkov. Včeraj je bila zaradi velikega navala stran nekaj časa celo nedosegljiva, saj so se Mozillini strežniki sesuli in bili nedostopni celo nekaj ur.

Trenutno je Firefox 3 snelo že skoraj 6 miljonov uporabnikov, pri nas pa je imel program skoraj 15 tisoč posnetkov.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.